Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így ropogtasd ki a nyakad bárhol - napi 10 perc elég hozzá

Kinyújt, masszíroz, enyhít a kínokon ez a vívmány, próbáld ki te is

2023. október 06. - VevőBarát_Ajánlatok

Kínzó nyak- és vállfájás gyötör? Így tegyél ellene!

Sűrűn fáj a nyakad, vállad? A nyak- és vállfájdalom több tényezőből adódhat, mint például a hosszú ideig tartó ülőmunka, helytelen testtartás, stressz vagy akár sérülések. De ne aggódj, létezik természetes megoldás a fájdalom enyhítésére, és nem feltétlenül kell gyógyszerekhez folyamodnod, vagy drága kezeléseket igénybe venned.nyak50.jpg

A Neck Relax nyakpárna újszerű megoldást kínál a nyakfájdalom enyhítésére és a feszültség oldására. Ez az innovatív eszköz kifejezetten arra lett tervezve, hogy ellazítsa a nyakizmokat és csökkentse a fájdalmat. Ha szeretnél megszabadulni a nyak- és vállfájdalomtól, a Neck Relax nyakpárna tökéletes választás számodra.

Neck Relax - megérkezett a kényelmes, nyújtó hatású nyak- és vállpárna

A Neck Relax nyak- és vállpárna segít csökkenteni a nyak- és vállfájdalmat, enyhíteni a nyaki feszültséget, a fejfájást és a migrént, valamint támogatja a helyes nyaki gerinctartást. Képzeld el, mennyire felszabadító lehet végre fájdalom nélkül aludni, mozogni, dolgozni és élvezni a szabadidős tevékenységeket. A Neck Relax párna segít helyes testtartást kialakítani, ezáltal minden reggel kipihenten és energikusan ébredhetsz.
neck-resize.gif

Hogyan működik?

Amint lefekszel a komfortos memóriahabos párnára, nyakad rögtön a helyes pozíciót veszi fel. A lágy memóriahab csökkenti a nyak- és vállizmok terheltségét, míg a C-alakú kialakítás és a speciális nyomáspontok fokozatosan oldják a feszültséget, és enyhítik a fej- és nyakfájdalmat. A Neck Relax nyakpárna kiváló minőségű, nagyon sűrű poliuretán anyagból készült, így hosszútávú használatra is ideális. Kényelmes és minden korosztály számára ajánlott. A rugalmas anyag bőrbarát, stabilan tartja a fejet és a nyakat.
html02_1.jpg

A Neck Relax nyakpárna nemcsak a fájdalom enyhítésére szolgál, hanem kiegészítő terápiaként is hasznos lehet. Fiataloknak, sportolóknak, aktív életet élőknek, irodai dolgozóknak és idősebbeknek egyaránt tökéletes eszköz. A párna 22 centi széles és 17 centi hosszú, így nők és férfiak is bátran használhatják.

html04_4.jpg

Fontos megjegyezni, hogy ha komolyabb nyakfájdalmaid vannak, mindig konzultálj orvosoddal vagy egészségügyi szakemberrel, hogy megbizonyosodj arról, hogy a nyakpárna biztonságos és megfelelő számodra.

Bemutató videó – nézd, mennyire jó rajta feküdni:

Kiknek ajánlott a nyaktámasz?

- akik gyakran tapasztalnak nyakfájdalmat vagy feszültséget
- akik hosszú órákat töltenek ülő vagy irodai munkakörnyezetben (pl. számítógépes munkát végzők, tanulók, sofőrök, stb.)
- akiknek gyakran feszülnek a nyak- és vállizmaik hosszabb ideig tartó stressz vagy rossz testtartás miatt
- akik migrénnel vagy fejfájással küzdenek
- akiknek gondjaik vannak a helyes testtartással
- akik csökkenteni szeretnék a nyak és a váll területén jelentkező fájdalmat és merevséget
-akik szeretnének relaxálni és ellazulni a nyak- és vállterületen

nyak1_1.jpg

Vedd fel sikerrel a harcot a nyakfájással szemben: a Neck Relax nyaktámasz most csak 4.990 Ft!

Ne engedd, hogy a nyak- és vállfájdalom megkeserítse mindennapjaidat! Használd Te is a Neck Relax párnát és ints búcsút a kínzó görcsöknek! Rendeld meg a nyaktámaszt most rendkívüli bevezető áron, gyors szállítással. Születésnapi akciónkban egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 4.990 Ft-ért lehet Tiéd a Neck Relax. 

Mit kell tenned? Kövesd a lenti 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a Neck Relax nyaktámaszt 4.990 Ft-os szuperáron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

70.jpg

süti beállítások módosítása