Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Itt a véroxigént, pulzust, lépésszámot is mérő okoskarkötő

Tartsd szemmel egészséged a csuklódról, figyeld meg vele alvásod adatait is

2022. január 14. - VevőBarát_Ajánlatok

Szeretnél odafigyelni egészségedre? Ez a vadiúj okoskeszköz óriási segítségedre lesz!

Talán még sosem volt olyan fontos, hogy szemmel tudjuk tartani egészségünket, mint manapság. Szerencsére a modern vívmányok lehetővé teszik, hogy tegyünk az egészséges életmódért. Egy zseniális eszközzel Te is éjjel-nappal nyomon követheted tested jelzéseit, időben cselekedhetsz, ha valami esetleg nem lenne rendben. 

okoskarkoto5.jpg

Fedezd fel Te is az aktivitásmérő okoskarkötőt, és kövesd vérnyomásod, pulzusod, véroxigénszinted, napi lépésszámod egyszerűen a csuklódról!

Aktivitásmérő okoskarkötő - pontos adatok tevékenységeidről sportolás, munka vagy pihenés közben is!

Az aktivitásmérő okoskarkötővel precíz információkat tudhatsz meg egészségedről, fizikai tevékenységeidről. A készülékbe épített nagy pontosságú szenzorok segítségével pillanatok alatt megismerheted aktuális pulzusod, vérnyomásod, valamint véroxigénszinted is. Utóbbi mérőszám a mostani koronavírus járvány idején különösen hasznos lehet, hiszen időben jelezhet egy esetleges oxigénhiányos állapotot is.

55_4.jpg

Hogyan kell használni?

Az okoskarkötőt egyszerűen, bluetoothon keresztül párosíthatod androidos vagy iOS telefonoddal. A temérdek hasznos funkcióval ellátott FitPro alkalmazással napi, heti, havi lebontásban is szemügyre veheted az adatokat. Innentől kezdve folyamatosan követheted szervezeted adatait, aktuális teljesítményed.

03okoskarkotogif.gif

Divatos kinézet, kimagasló üzemidő

Az aktivitásmérő divatos, modern kinézettel, uniszex fekete színnel, cserélhető szilikon szíjjal rendelkezik. IP67-es tanúsítvánnyal látták el, így a port, az esőt és az izzadságot is kiválóan bírja. Zuhanyzás, úszás közben is rajtad lehet.04_10.jpg

Egy feltöltéssel normál használat mellett kb. 5-7 napig képes üzemelni. A mellékelt USB kábellel egyszerűen, 2 óra alatt feltöltheted.

További hasznos okosfunkciók

A karkötőből sem hiányozhatnak a megszokott, jól bevált okosfunkciók sem. A rezgő értesítéses üzemmóddal nem fogsz lemaradni egyetlen fontos hívásról, SMS-ről, emailről vagy messenger üzenetről. Sőt, mobilod kameráját is vezérelheted, amivel megkönnyítheted pl. a csoportképek, szelfik készítését.

08_5.jpg

Nézd, milyen egyszerűen használható:

Remek ajándéktipp minden korosztálynak: most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Az okoskarkötő mindenkinek ajánlott, aki szeretne odafigyelni egészségére. Fiatalok, idősebbek számra egyaránt jó szolgálatot tesz. Legyen Neked is aktivitásmérőd! 

Jó hír, hogy új évi akciónkban az okoskarkötőt most 4.990 Ft-os kedvezményes áron rendelheted meg, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni műszaki, egészségmegőrző, háztartási újdonságokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az aktivitásmérő okoskarkötőt 4.900 Ft-os szuperáron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_9.jpg

 

süti beállítások módosítása