Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Autósok: kötelező megoldás a közelgő mínuszokra

Így nem büntet meg a rendőr a szélvédődért, nem kell jeget kaparnod

2023. január 16. - VevőBarát_Ajánlatok

Tudtad, hogy bírság is járhat a lefagyott szélvédőért? Mutatjuk, hogyan kerüld el a veszélyes jegesedést!

Az enyhébb napok után hamarosan jönnek az éjszakai, hajnali mínuszok, amelyek során kegyetlenül le tud fagyni az autók szélvédője. Lejegesedett üveggel útnak indulni nemcsak rendkívül balesetveszélyes, hanem meg is büntethetnek érte. A KRESZ ugyanis kimondja, hogy úgy kell közlekedni, hogy az a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse.szelvedo3.jpg

Ugye Te sem akarod így kezdeni a napot? Mutatjuk a jobb megoldást!

Azonban a jégmentesítés rettentően fárasztó és idegőrlő folyamat. Jégkaparóval, jégoldókkal kínlódni az a fajta "reggeli torna", amit senkinek sem kívánunk. Ismerj meg egy remek, hatékony módszert a zavaró jegesedés ellen, és tartsd tisztán szélvédődet a teljes hideg időszakban!

Autós szélvédő takaró - a jelenlegi leghatékonyabb fegyver a jég, a dér és a hó ellen

A vadonatúj autós szélvédő takaróval mostantól elsőosztályú védelmet kaphatsz a tél káros hatásaival szemben. Ez az időjárás-álló találmány jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer zavaró jegesedésre. Csak terítsd rá autódra este, és reggelre makulátlan kilátással indulhatsz útnak! poszt04_2.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A takaró többrétegű, különleges alumínium bevonatú anyaga megóvja szélvédőd a legzordabb időjárástól is. Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használni: felrakni és levenni is csak néhány másodpercig tart! Füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem lopják el, nem fújja le a szél sem.

poszt02.jpg

Gondolj bele, mennyi időt és fáradságot megspórolhatsz: este felrakod, reggel leveszed, és alatta mindig makulátlan szélvédőt találsz! Az eddigi fárasztó jégtelenítéssel töltött időt végre fordíthatod másra is.

blog1.gif

150x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 54_2.jpgTélen a hideg, nyáron a hő ellen óv: fényvisszaverő rétege megvédi kocsid belsejét a nap ártalmas hatásaitól is. Ez a sokoldalú találmány nem hiányozhat egyetlen autós eszköztárából sem!53_5.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet 

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? A mostani télen is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

Nézd, milyen tiszta marad alatta az üveg:

A szélvédő takaró előnyei:

- elsőrangú védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- elfelejtheted a kefékkel, jégkaparókkal, jégoldókkal való kínlódást
- gyorsan, biztonságosan felhelyezheted
- használatot követően kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézettel bír
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető52_7.jpg

3 éves születésnapi akció: a szélvédő takaró csak 2.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak! 

Számolj le a jegesedéssel, könnyítsd meg életed, kerülj egy súlyos bírságot vagy balesetet ezzel az ügyes találmánnyal! A mostani év eleji időszak a legjobb alkalom, hogy felkészülj a közelgő hideg időjárásra. 

Blogunk 3 éves születésnapi akciójának keretében most mindössze 2.990 Ft-ért lehet tiéd az autós szélvédő takaró, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

süti beállítások módosítása