Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Itt a fagy: kötelező megoldás minden autótulajdonosnak

Így nem büntet meg a rendőr a szélvédődért, kerülj egy bírságot, balesetet!

2022. december 16. - VevőBarát_Ajánlatok

Tudtad, hogy bírság is járhat a lefagyott szélvédőért? Mutatjuk, hogyan kerüld el a veszélyes jegesedést!

Beköszöntött a valóban hideg téli idő, a kemény mínuszok időszaka. a téli gumi és a fagyálló folyadék mellett más fontos eszköz is van, ami elengedhetetlen az autósok számára ilyenkor. Mivel a gyakori éjszakai fagyok miatt reggelre csúnyán lefagyhat a szélvédő, ez súlyosan akadályozhatja a kilátást, ráadásul a rendőr büntethet is érte. A KRESZ ugyanis kimondja, hogy úgy kell közlekedni, hogy az a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse.szelvedo5.jpg

Ismerős látvány? Szerencsére van kiút!

Kefékkel, jégoldókkal kínlódni viszont rettentően fárasztó folyamat, pláne, ha reggel épp sietnél a dolgodra. Felejtsd el a kínlódást: egy zseni trükkel leszámolhatsz a jegesedéssel, biztonságosan közlekedhetsz.

Autós szélvédő takaró - hatékony fegyver a jég, a hó, a deresedés ellen, tisztán tartja a szélvédőt

Az autós szélvédő takaróval minden reggeled úgy telik majd, mint egy álom: csak elballagsz a kocsihoz, kinyitod az ajtót, lehúzod a takarót, és már indulhatsz is! Elfelejtheted a jégkaparókat, keféket és a különféle vegyszereket. A takaró megvédi kocsid üvegét a fagytól, hótól és a deresedéstől. 52_7.jpg

Hogyan működik?

A takaró többrétegű alumínium bevonata optimális védelmet nyújt a mínuszok, havazás esetén is. A szélvédőre terítve kiváló védőréteget képez, így nem fog lefagyni járműved üvege. Esztétikus és tartós megoldás, amit öröm lesz használni. poszt02.jpg

Hogyan kell használni?

Este terítsd rá szélvédődre, zárd rá a füleire az ajtót, így nem fogják lelopni, a szél se fújja le, biztonságosan a helyén marad. Reggel elég lehúzni, lerázni és már mehetsz is! Képzeld el, mennyi időt és energiát megspórolhatsz, hogy nem kell többé a jégmentesítéssel vesződnöd. 

blog1.gif

Mostantól egész úton tökéletesen ki fogsz látni, időben észlelheted az eseményeket. Így megúszhatsz egy esetleges balesetet és bírságot is. Esztétikus és tartós védőréteg: felrakni és levenni is csak néhány másodperc!

A takaró 146x70 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjét remekül be tudja fedni. Használatot követően kisméretűre összehajtható, prímán elfér az ülés alatt, kesztyűtartóban vagy a csomagtartóban egyaránt. 14_14.jpg

Jó hír, hogy a takarót egész évben használhatod: mivel kétoldalas, ezért nyáron a nap ellen is kiválóan véd. Igazi 4 évszakos megoldás! 

Nézd, mennyire ragyogó marad alatta a szélvédő:

Adventi ajánlat: a takaró most csak 2.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne töltsd az időt többé jégoldókkal, kefékkel való küszködéssel! Használd Te is az autós szélvédő takarót, és indulj mindig tiszta kilátással útnak! Kerülj el egy büntetést vagy balesetet, közlekedj felelősséggel!

Adventi ajánlatunk keretében a szélvédőre tehető takarót most szenzációs 2.990 Ft-os áron érheted el egy ingyenes feliratkozást követően.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon és értesülj első kézből akcióinkról: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

6_8.jpg

 

süti beállítások módosítása