Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Ezt csináld, ha behorpadt az autód - okos trükk a sérülések ellen

Kavicsfelverődésre, apróbb koccanásokra, jégkárra is jó fegyver

2022. március 22. - naptermeke

Zavaró horpadás keletkezett kocsidon? Ne pánikolj, mutatjuk, hogyan javítsd meg házilag, fillérekből!

Valamitől behorpadt az autód? Nem akarsz egy vagyont költeni drága szervizelésre? Sajnos a napi használatban óhatatlan, hogy ne jelenjen meg egy-egy apróbb horpadás kocsidon. A sérülések keletkezhetnek kavicsfelverődéstől, ajtó általi rányitásból, apróbb koccanásból vagy jégverésből, egy közös: a szervizelés rengeteg időbe és pénzbe kerülhet. 
horp23.jpg

Jó hírünk van: mielőtt szervizbe rohannál, elhoztuk neked azt a profik által is használt módszert, amivel házilag, gazdaságosan tüntetheted el a horpadásokat autódról. A mostani tavaszi időszak a legjobb alkalom arra, hogy megszépítsd szeretett járműved! 

Autós horpadásjavító készlet - zseniális találmány a kisebb-közepes horpadások eltüntetésére

Az univerzális horpadásjavító szettel akár perceken belül újra gyönyörű, sérülésmentes lehet autód. Miért költenél rengeteget műhelyi javításra, ha mostantól magad is eltüntetheted a horpadásokat?  horp21_3.jpg

Hogyan működik?

A készlet egy speciális kihúzóhidat és különböző méretű kihúzófejeket is tartalmaz, melyekkel a sérülés nagyságától függően tudod eltávolítani a horpadásokat. A szárnyas anya tekerésével a benyomódások villámgyorsan kipattannak a helyükről. Nincs szükség festésre, kitöltési munkára, nagy erőkifejtésre: a horpadásjavító készlet azokon a felületeken, ahol nem károsodott az eredeti lakkréteg, szinte nyomtalanul is képes kijavítani a sérüléseket. horp.gif

Mire használhatod a készletet?

- kavicsfelverődések
- ütődések
- apróbb koccanások
- jéghorpadások
- ajtó általi rányitások nyomainak eltávolítására.

horp52_2.jpg

Hatalmas előnye, hogy bármilyen járművön, így motoron, biciklin vagy akár hajón is bevetheted. Emellett háztartási kisgépek borítását is megjavíthatod vele: legyen szó hűtőszekrény, mosógép, tűzhely vagy mikrosütő fémburkolatáról, egyszerűen ki tudod vele simítani a sérüléseket.

Csak néhány lépés, és eltűnnek a horpadások:

- Tisztítsd meg alaposan a javítani kívánt felületet alkohollal
- Ragaszd fel a kihúzófejet a horpadásra a mellékelt ragasztópisztollyal
- Helyezd a kihúzófej fölé a sérülésnek megfelelő méretű hidat, majd tekerd addig a szárnyas anyát, míg a horpadás el nem tűnik
- Távolítsd el a ragasztót a felületről egy alkohollal átitatott kendővel 

90_1.jpg

Bemutató videó - nézd,  milyen egyszerű vele kihúzni a horpadásokat:

Nem elírás: a teljes csomag most csak 3.900 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ints búcsút a zavaró horpadásoknak, újítsd meg autód saját kezűleg, gyorsan és takarékosan! A csomag már egy horpadás eltüntetésével sokszorosan behozza az árát. 

A komplett (kihúzóhidat, 3 különböző méretű kihúzófejet, 1 db ragasztópisztolyt, ragasztórudat, műanyag kiütőt és a szárnyas anyát) tartalmazó készletet most mindössze 3.900 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási újdonságokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horpadásjavító csomagot 3.900 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

horp51_2.jpg

süti beállítások módosítása