Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Ezért jó, ha neked is van pulzoximétered otthon

Nem csak járvány idején hasznos: óvd meg saját magad, szeretteid!

2022. január 09. - VevőBarát_Ajánlatok

Elkezdődött a járvány újabb hulláma - egy fontos műszerrel szemmel tarthatod egészséged

Az emberi erőforrások miniszterének tájékoztatása szerint itt a járvány 5. hulláma, ami alatt egyszerre akár 8-9 ezer is lehet a kórházban ápoltak száma. Továbbra is rendkívül fontos a megelőzés: a megfelelő óvintézkedések betartása mellett a betegség mielőbbi felismerése életmentő is lehet. Ehhez nyújt segítséget a pulzoximéter, ami pontosan ki tudja mutatni a vérben levő oxigén mennyiségét.

pulzo6_3.jpg

Erről a rendkívül hasznos találmányról az index.hu hasábjain is közöltek már írást. A szakemberek szerint ez a műszer segít időben előjelezni, ha valami nincsen rendben szervezetünkben.

Pulzoximéter LCD kijelzővel - azonnali pulzus- és véroxigénmérés házilag, egyszerűen!

Az LCD kijelzővel szerelt digitális pulzoximéterrel fájdalommentesen, vérvétel nélkül tesztelheted le magad, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. Emellett a pulzusodról is pontos információkat kaphatsz. pulz23_2.jpg

Mivel a COVID-19 elsősorban a tüdőre veszélyes, így segíthet, hogy időben orvoshoz tudjunk fordulni, még ha magunk esetleg nem is érezzük az oxigénhiányt.

Hogyan kell használni?

A pulzoximéter használata egyszerű, gyors és teljességgel fájdalommentes. Csíptesd fel valamelyik ujjadra (pl. mutatóujj), kapcsold be, és néhány másodpercen megkapod a mért értéket a jól olvasható színes LCD kijelzőn.pulz21gif.gif

A készülék különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön, amivel a pulzoximéter meghatározza, mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt SpO2% értékben kapod meg.
4_2.jpg

Milyen véroxigén érték egészséges?

95-99% érték közt nincs ok az aggodalomra, ez egészségesnek számít. 90-94% közti értéknél, ha ez tartósan fennáll, alapos orvosi kivizsgálás javasolt. 90% alatti eredmény esetén azonnal orvoshoz kell fordulni!

Kiknek ajánlott a műszer?

A véroxigénmérő minden családba ajánlott segítőtárs: segít szemmel tartani saját magunk, szeretteink egészségét. A járványidőszakon kívül is használható, praktikus készülék. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel üzemel. 

pulzo10.jpg

Fontos megjegyezni, hogy a pulzoximéter önmagában nem alkalmas a COVID-19 kimutatására, tesztelésére, viszont időben jelezheti az esetlegesen fellépő oxigénhiányos állapotot. 

Ilyen könnyű használni, mutatjuk:

Új évi akció: a pulzoximéter most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Tartsd szemmel saját magad, szeretteid, kollégáid egészségét! A pulzoximétert blogunk új évi akciójának köszönhetően mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk05_1.jpg

süti beállítások módosítása