Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Zavar a horkolás? Itt egy zseni módszer a pokoli lárma ellen

Gyors és kényelmes megoldás, hogy jól tudj aludni, helyesen vedd a levegőt

2023. március 02. - VevőBarát_Ajánlatok

Falat kaparod párod horkolásától? Te is hangosan veszed a levegőt éjjelente? Erről tudnod kell!

Csaknem minden második embert érint valamilyen formában a horkolás. Ha Te vagy a párod a hangosan horkolók közé tartoztok, az rettenetesen megkeserítheti a mindennapokat. A fülsüketítő lárma miatt egyikőtök sem tud rendesen pihenni. hork40.jpg

A kialvatlanság stresszt, elhidegülést, a párkapcsolat megromlását eredményezheti. Kevesen tudják, de a horkolás súlyos egészségügyi kockázatokkal is járhat. A hangos horkolók körében fellépő időszakos oxigénhiány, helytelen levegővétel számos betegség forrása lehet. Ezek közé az infarktus, agyvérzés, cukorbetegség, reflux, memóriavesztés is.hork41.jpg

Ne várd meg, míg teljesen pokollá teszi életed a horkolás! Egy ügyes találmánnyal megvédheted egészséged, párkapcsolatod. 

Horkolásgátló állpánt - azonnali, komfortos eszköz a nyugodt pihenésért! 

A horkolásgátló állpánttal gyorsan és egyszerűen szabadulhatsz meg a horkolástól. Ezzel a könnyen használható eszközzel biztonságosan, fájdalom nélkül számolhatsz le a zavaró hangokkal. hork11.jpg

Hogyan működik?

Az állpánt a horkolás legfőbb okát szünteti meg: mivel az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége elzárhatja az orrüreg légútját, ezáltal rezgés keletkezik. Ez felel a jellegzetes, kellemetlen horkoló hangért. Az állpánt finoman megtámasztja az állad, ezáltal nyitva tartja orrüreged légútját, ami miatt helyesen tudod venni a levegőt. horkolas_1.gif

Hogyan kell használni?

Mindössze annyit kell tenned, hogy felhúzod a pántot alvás előtt az álladra, és már kész is vagy. Állítható méretének köszönhetően bármilyen fejméretre alkalmas, egész éjszaka komfortosan viselheted. Ehetsz, ihatsz, beszélgethetsz is benne, nem gátol semmiben. Nők és férfiak egyaránt hordhatják! 

50.gif

Igazán felemelő érzés lesz végre újra átaludni az éjszakákat: Te és párod is nyugodtan tudtok pihenni, nem kell ébresztgetni a másikat, hogy hagyja már abba a horkolást. Mindketten frissen, energiával telve ébredhettek, megszűnik az állandó fáradtságérzet.

Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- helyesen veheted a levegőt egész éjszaka
- elkerülheted az ún. mikro-ébredéseket, a veszélyes oxigénhiányos állapotot
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod szervezeted oxigénellátását
- csökkentheted a horkolás okozta betegségek kockázatát
- csendesen, nyugodtan pihenhettek együtt pároddal
- nem zavarod többé a többi környezetedben alvót semoldal7_1.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni:

 

Állítsd meg a horkolást, számolj le a veszélyekkel!

Ne szenvedj többé a horkolástól! Akár saját magadnak, akár kedvesednek van szüksége rá, ez a hatékony eszköz nagyszerű szolgálatot tesz. A horkolásgátló állpántot most mindössze 3.490 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

 KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

oldal9_7.jpg

süti beállítások módosítása