Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Így nyújtsd ki a nyakad, hogy ne fájjon!

Napi 15-30 perc elég hozzá: zseni találmány a kínzó nyak- és vállfájásra

2022. május 23. - VevőBarát_Ajánlatok

Szokott fájni a nyakad, vállad? Egy remek újdonsággal megelőzheted a kínokat!

Te is ülőmunkát végzel? Sokat mobilozol? Ülés közben gyakran óhatatlanul is előrebillenhet a fej, ami súlyos terheket róhat a nyakizmokra, csigolyákra. Az ebből létrejövő hasogató, szűnni nem akaró fájdalom kegyetlenül meg tudja keseríteni a mindennapokat. neck14.jpg

Ha nem teszel időben ellene, a kellemetlen, görcsös, szúró érzés könnyen átsugározhat a vállba, karokba, a hátba is. Súlyos esetben a nyakcsigolyák elmozdulásával vagy porckorongsérv kialakulásával is számolni kell. Ne várd meg, míg krónikus fájdalmak jönnek létre: egy ügyes eszközzel helyesen tarthatod a nyakad, rövid időn belül enyhíthetsz a fájdalmakon. 

NeckMedicinal nyaknyújtó párna - segít kinyújtani a nyakad, csillapítja a fájdalmakat

A NeckMedicinal egy Németországban kifejlesztett különleges párna, amely segít enyhíteni a nyakfájdalmakat, emellett váll-, és gerincfájás esetén is bevethető. A tapasztalatok szerint már az első pár használatot követően képes mérsékelni az izmokban levő feszültséget, merevséget és görcsös érzést. 57.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A NeckMedicinal a fájdalom fő okát szünteti meg: tökéletesen megtámasztja és kiegyenesíti a nyakad, megemeli az állcsontot, ezáltal biztosítja gerinced természetes görbületét, meggátolja, hogy nyakad túlzottan előre vagy oldalra dőljön. nyak17.jpg

A NeckMedicinallal az fogod érezni, hogy a nyújtás következtében fokozatosan enyhül a fájdalmad, megszűnik a nyak- és válltájékon keletkező feszültség. A párnával az inak, az izmok és az idegek vérellátása is nagymértékben javul, mivel segít növelni a csigolyák és az ízületek közti teret. neck.gif

Hogyan használhatod?

A párnát tépőzárral könnyen felcsatolhatod. Ezután a hozzá tartozó levegőpumpával és szeleppel egyszerűen, pár mozdulattal felfújhatod, majd használat után leeresztheted. Először napi 1-3 alkalommal 15-30 percig ajánlott viselni a megfelelő eredményhez. A párna univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas.

nyak14.jpg

Mivel könnyű és kisméretűre leereszthető, a NeckMedicinal bárhol veled lehet: használhatod otthonodban, pihenés, utazás vagy munka közben is.

Képzeld el, mennyire felszabadító érzés lesz, hogy végre enyhíthetsz a nyakfájdalmakon! A fájdalom enyhülésével jobban tudsz koncentrálni a napi teendőidre, hatékonyabb leszel, javulhat közérzeted.

Nézd, milyen remekül kinyújtja a nyakat:

Kiknek ajánlott a NeckMedicinal párna használata?

- ülőmunkát végzőknek, irodában dolgozóknak
- számítógép előtt ülőknek
- akik sokat nézik okostelefonjukat
- akik gyakran néznek ágyból TV-t
- nyak-, váll- és gerincfájdalomtól szenvedőknek
- porckorongsérvvel vagy becsípődött idegekkel küzdőknek
- sportolóknak, aktív életet élőknek
- időseknek
- mindenkinek, akik szeretnék idejekorán megfékezni a nyak- és vállfájást52_1.jpg

Számolj le most a nyakfájással: a nyaknyújtó párna csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Használd Te is NeckMedicinalt minden nap és mulaszd el a görcsöket, szüntesd meg a beállt, merev nyak kínzó érzését! Ülőmunkát végzőknek, sokat számítógépezőknek kihagyhatatlan. Lepd meg vele saját magad, párod, szeretteid!

A nyaknyújtó párnát a VevőBarát blog másfél éves születésnapi akciójában most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a nyakpárnát 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06_1.jpg

süti beállítások módosítása