Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Brutális tavaszi locsolócső vásár: itt a 60 m hosszú slag, ami sosem törik meg!

Öntözéshez, kocsimosáshoz is jó, most zseni áron, ajándék szórófejjel kapod

2022. május 09. - VevőBarát_Ajánlatok

Van kerted, pázsitod, veteményesed? Így öntözd meg fáradság nélkül, villámgyorsan!

A kertgondozáshoz, növények öntözéséhez, takarításhoz, autómosáshoz biztosan Te is használsz valamilyen locsolócsövet. Abban biztosan egyetértesz, hogy a régi kerti slagok használata sokszor kínszenvedés. A nagy és nehézkes cső gyakran megtörik, kilyukad és összegubancolódik. A legtöbb kerti slag nem ér el mindenhová, folyton ráncigálni kell, ráadásul a vízsugár sem mindig egyenletes. xhose4_1.jpg

Elég a gubancos csövekből - mutatjuk a megoldást!

Ne kínlódj tovább elavult tömlőkkel! A Nap Terméke blog elhozta neked a modern XHose-t, amivel egy csapásra könnyűvé teheted az öntözést, takarítást, kocsimosást!

XHose 60 m-es locsolócső - itt a kerti slagok királya, ami automatikusan tágul és zsugorodik!

A XHose egy hihetetlenül masszív, többrétegű locsolócső, amely miután megnyitod a csapot, hosszának háromszorosára képes tágulni. Használatot követően automatikusan összezsugorodik eredeti méretére. Így pofonegyszerű elpakolni és tárolni is.xhoseblog_1.gif

Gondolj bele, milyen remek lesz, hogy mostantól villámgyorsan gondozhatod gyeped, virágaid, bokraid, termő gyümölcsfáid. Nagy erejének köszönhetően kocsimosásra, egyéb felületek tisztítására, medencék feltöltésére is tökéletes. 

Mi a titka?

Az XHose speciális többrétegű felépítése révén nem törik meg, nem gabalyodik, rendkívül tartós, emellett folyamatos és erőteljes vízsugarat biztosít. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll. xhose5_1.jpg

Az XHose-zal nem fogsz többé idő előtt elfáradni, az egész udvaron szabadon mozoghatsz, nem akadsz bele semmibe. Miért kínlódnál többé régi, gubancos, kilyukadó slagokkal? Válaszd a varázslatos XHose locsolócsövet és könnyítsd meg életed!
07_11.jpg
Mivel elképesztően hosszúra, 60 m-esre tágul, így ideális nagyobb hobbikertekben, veteményesekben való használathoz is. Mától nem szükséges különféle toldókkal, csatlakozókkal kísérletezgetned: az XHose bármilyen szabványos kerti csapra ráköthető.

Nézd meg a videón, milyen egyszerű vele az öntözés: 

Mi mindenhez ajánlott az XHose?

- gyepek, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- autók, kerékpárok, lakókocsik, hajók, egyéb járművek lemosásához
- forró aszfalt lehűtéséhez
- kerti műanyag-, fa-, fém- és üvegfelületek tisztításához
- udvari medencék, halastavak, szökőkutak feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok tisztántartásához
- terráriumok kitakarításához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség automosasra.jpg

Iratkozz fel most, és egy ajándék szórófejjel is meglepünk!

Ne hagyd, hogy növényeid kitikkadjanak a közelgő hőségben! Ez a szupererős locsolócső nem hiányozhat egyetlen családi házból, veteményesből, nyaralóból sem. 

A 60 m hosszú XHose-t most szenzációs, 7.990 Ft-os áron érheted el a készlet erejéig. Sőt, most ajándék többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

süti beállítások módosítása