Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Megérkezett: itt a locsolócsövek császára, sosem törik meg, 60 m hosszú

Öntözéshez, kocsimosáshoz, takarításhoz, medencék feltöltésére is kiváló

2022. április 11. - VevőBarát_Ajánlatok

Fél áras kedvezmények várnak napról-napra, ha feliratkozol!

Másfél éves lett a VevőBarát blog, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akció?

Ma az XHose mágikus locsolócsövet szerezhetik be fél áron azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a 60 m hosszú kerti slaggal káprázatosan egyszerűen öntözheted meg pázsitod, veteményesed, moshatod le autódat. Az XHose-t mindössze 7.990 Ft-ért érheted el, ha ide kattintva feliratkozol.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legmenőbb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Szeretnéd meglocsolni kerted, lemosni autódat? Itt a kerti slagok új generációja, amivel minden könnyen megy!

Végre eljött a tavasz, kezdődhet a kerti munkák ideje. Mindenki gyönyörű pázsitra, meseszép virágokra, bőven termő gyümölcsfákra vágyik, azonban régi locsolócsövekkel sokszor irgalmatlanul fárasztó bármilyen feladat. Az öreg csövek könnyen megtörnek, kilyukadnak, összegabalyodnak, folyton rángatni kell őket, nehezen érnek el bárhová. Ennek mától vége!

cso-gabalyodik.jpg

Te még gabalyodó slagokkal küszködsz? Ne kínlódj, mutatunk jobbat!

Elhoztuk számodra a locsolócsövek legfrissebb generációját: az új XHose 60 m hosszú locsolócsővel kerted bármelyik szegletét könnyedén elláthatod nedvességgel. Tedd örömmé az öntözést és a takarítást, ismerd meg most ezt a sokoldalú találmányt!

XHose 60 m-es locsolócső - sosem csavarodik meg, erős, folyamatos vízsugarat ad!

A XHose egy elképesztően erős, többrétegű locsolócső, mellyel gyerekjáték az öntözés, kocsimosás. Különlegessége, hogy amint megnyitod a csapot, hosszának többszörösére, 60 m-esre képes tágulni. Használatot követően automatikusan összezsugorodik eredeti méretére.  xhose-poszt_1.jpg

Mi a titka?

Az XHose speciális többrétegű felépítése révén nem törik meg, nem gabalyodik, rendkívül tartós, emellett folyamatos és erőteljes vízsugarat biztosít. Belül egy elasztikus tömlőből, kívül szövet anyagból áll. 

xhose5.jpg

Mivel 1.9 centis átmérőjű, így optimálisan erős vízsugarat ad, ráadásul 60 méteres hossza révén még nagyobb kertekbe is alkalmas, elérhetsz vele szinte bárhová. Jó hír, hogy bármilyen szabványos csaptelepre pillanatok alatt felszerelhető. Többé nem szükséges különféle toldókkal, csatlakozókkal kísérletezgetned.xhoseblog.gif

Az XHose-zal nem fogsz hamar elfáradni, az egész udvaron szabadon mozoghatsz, nem akadsz bele semmibe. Miért kínlódnál többé régi, gubancos, kilyukadó slagokkal? Válaszd a varázslatos XHose locsolócsövet és könnyítsd meg életed!12_17.jpg

Bemutató videó - ilyen egyszerű vele az öntözés:

Nézd, mi mindenhez használhatod az XHose-t:

- gyepek, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- autómosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- ablakmosáshoz
- udvari medencék, halastavak, szökőkutak feltöltéséhez

ajanlott_1.jpg
Remek ár + grátisz szórófej jár minden hírlevél feliratkozónak!

Ne hagyd, hogy növényeid kiszáradjanak! Ez az ultra erős locsolócső nem hiányozhat egyetlen családi házból, veteményesből, nyaralóból sem. 

A 60 m hosszú XHose-t most szenzációs, 7.990 Ft-os áron érheted el a készlet erejéig. Sőt, most ajándék többfunkciós szórófejet is kapsz minden slag mellé!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés:  klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 7.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

süti beállítások módosítása