Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Kicsinálhatja nyakad az ülőmunka - mutatjuk az ellenszert

Itt vannak a veszélyek és egy szenzációs módszer a kínzó nyakfájás ellen

2021. november 22. - VevőBarát_Ajánlatok

Neked is sokszor görcsöl, szúr a nyakad? Ez lehet az oka, mutatjuk a megoldást is!

Gyakran fáj a nyakad, vállad? Nem vagy egyedül: az ülő életmód miatt egyre többen szenvednek nyakfájdalmaktól hazánkban is. neck11.jpg

A helytelen testtartás ülőmunka közben, illetve az okostelefon képernyőjének nézegetése mind-mind hozzájárulhat ahhoz, hogy nyakunk fokozott terhelésnek legyen kitéve. Idővel a fájdalom állandósulhat a nyakban, a vállban és a gerincben, csökkenhet a koncentráció, emellett rendszeres fejfájás is jelentkezhet. Súlyos esetben a nyakcsigolyák elmozdulásával, porckorongsérv kialakulásával is számolni kell. nyak16.jpg

A helytelen testtartás brutális, közel 30 kilós terhet is róhat a nyakra

megfelelő irodai szék használata, illetve a szünetek, pihenőidő betartása mellett jó, ha van egy olyan kiegészítő eszközöd, amivel nyakadat helyes pozícióban tarthatod. Fedezd fel ezt a hatékony újdonságot és előzd meg a nyakfájdalmakat!

NeckMedicinal - zseniális nyaknyújtó és pihentető párna nyakad, gerinced egészségéért! 

A NeckMedicinal párnával a nyak-, váll-, illetve gerincfájdalmakat is enyhítheted. Ez a Németországban kifejlesztett találmány segít nyakad helyes pozícióban tartani és kinyújtani. Már első használatkor érezheted jótékony hatását: az izmokban levő feszültség fokozatosan csökkenhet, csillapodhat a görcsös érzés.04neckmedicinal.gif

Mi a titka?

A NeckMedicinal alátámasztja a nyakat, megemeli az állcsontot, így biztosítja a gerinc optimális görbületét. A párnával az inak, az izmok és az idegek vérellátása is nagymértékben javul, mivel segít növelni a csigolyák és az ízületek közti teret. nyak17.jpg

Hogyan kell használni?

A párna univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas, tépőzárral könnyen felcsatolható. Ezután a hozzá tartozó levegőpumpával és szeleppel egyszerűen, pár mozdulattal felfújható és leereszthető. Először napi 1-3 alkalommal 15-30 percig ajánlott viselni a megfelelő eredményhez. 

12_12.jpg

Amint kipróbálod, Te is egyből érezheted a jól eső megkönnyebbülést! Kevésbé fog szúrni, görcsölni a nyakad, jobban tudsz koncentrálni a feladatokra, egész nap hatékonyabb leszel, javulhat a közérzeted. 

57.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remekül megtámasztja a nyakat:

Kiknek javasoljuk a NeckMedicinal párna használatát?

- ülőmunkát végzőknek, irodában dolgozóknak
- számítógép előtt ülőknek
- akik sokat nézik okostelefonjukat
- akik gyakran néznek ágyból TV-t
- nyak-, váll- és gerincfájdalomtól szenvedőknek
- porckorongsérvvel vagy becsípődött idegekkel küzdőknek
- sportolóknak, aktív életet élőknek
- időseknek
- mindenkinek, akik szeretnék idejekorán megfékezni a nyak- és vállfájást

nyak15.jpg

Számolj le most a kegyetlen nyakfájdalmakkal! Egy ingyenes feliratkozás után 6.990 Ft-ért kapod a NeckMedicinalt!

Használd Te is a NeckMedicinalt és szüntesd meg a beállt, merev nyak kínzó érzését, előzd meg a későbbi súlyos tüneteket! Ülőmunkát végzőknek, sokat számítógépezőknek különösen javasolt. Lepd meg vele saját magad, szeretteid!

A nyaknyújtó párnát a VevőBarát blog 1 éves születésnapi akciójában most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a nyakpárnát 6.990 Ft-ért. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06_1.jpg

süti beállítások módosítása