Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Itt a zseniális szemüveg: olvasáshoz, számítógéphez, munkához is jó

Nem kell többé hunyorognod, több közeli távolságba is éles képet kaphatsz

2021. október 17. - VevőBarát_Ajánlatok

Szeretnél jól látni közelre? Egy ügyes találmánnyal akár több olvasószemüveget is helyettesíthetsz!

Sokat nézed a monitorod, telefonod? Nem mindig látod élesen az apróbb betűket, dolgokat? A normál olvasószemüveg gyakran nem elég… Tarts velünk és ismerj meg egy zseniális újdonságot!

Modern világunknak köszönhetően biztosan neked is sokszor kell közelre fókuszálnod. Ha viszont sűrűn hunyorogsz mobilod, számítógéped képernyője előtt, az teljesen megkeserítheti mindennapjaidat.onepower8.jpg40 éves kor felett ez még inkább lényeges: mivel a szem alkalmazkodóképessége a kor előre haladtával csökken, ezért sokkal nehezebb élesen látni közelre. Ezt a jelenséget nevezik „öregszeműségnek”. Viszont a legtöbb olvasószemüveg csak 30-40 cm-re ad igazán éles képet, ami nem mindig elegendő. Emiatt rengetegen több olvasószemüveget is használnak. A szemüvegek állandó cserélgetése azonban rettentően frusztráló tud lenni.onepower5.jpg

Jó hír, hogy felkészült szakemberek megalkották azt a szemüveget, amivel Te is kifogástalan képet kaphatsz többféle közeli távolságba. A One Power többfunkciós olvasószemüveggel nem kell többé hunyorognod otthon, irodában, munka közben.

One Power többfunkciós olvasószemüveg - egy szemüveg a tiszta közeli látásért! 

A One Power szemüveggel elfelejtheted a szemüvegek cserélgetését, szemeid megerőltetését. Ha dioptriád +0.5 és +2.5 közé esik, akkor kifogástalanul láthatod vele az apróbetűket, a monitort, telefonod kijelzőjét. Emellett könnyen mehet akár egy cérna vagy damil befűzése, a barkácsolás, szerelés is.onepowergif1.gif

Hogyan működik?

A One Power-t speciális, „Flex Focus” nevű lencsékkel látták el, amivel szemeid a számodra leginkább megfelelő éles pontra tudra tudnak fókuszálni automatikusan a lencsén. Nem kell semmit állítgatnod, csak vedd fel, és máris élvezheted a közeli tiszta látást!

cikk1.jpg

Ezeket a rugalmas fókuszú lencséket úgy fejlesztették ki, hogy távolabbra pillantva se adjanak olyan zavaróan homályos képet, mint a normál olvasószemüvegek. Ezért nem szükséges le-fel tologatnod a szemüveget, ha esetleg messzebbre akarsz pillantani.

html-uj07.jpg

Divatos külső, kényelmes viselet

A One Powert modern, divatos fekete műanyag kerettel látták el, ami szinte mindenkinek jól áll! Hölgyek és urak is bátran használhatják. Próbáld ki, és garantáljuk, hogy Te is nagyon hamar bele fogsz szeretni!71.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jó vele olvasni, dolgozni:

Kiknek ajánljuk a One Power olvasószemüveget?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- számítógép előtt ülőknek, sokat okostelefonozóknak
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 09_7.jpg

A One Power most csak 5.990 Ft egy ingyenes felirakozás után!

Az éleslátáshoz neked is jogod van: láss tisztán közelre, egyetlen szemüveggel! Most egy hagyományos olvasószemüveg árának töredékéért, mindössze 5.990 Ft-ért lehet Tiéd ez az univerzális találmány egy ingyenes feliratkozást követően. Lepd meg vele saját magad, párod vagy szüleidet!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

73_1.jpg

süti beállítások módosítása