Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Hogyan űzd ki az egereket, rovarokat ősszel otthonodból?

Zseniális fegyver a befészkelni készülő rágcsálók, ízeltlábúak ellen

2021. október 02. - VevőBarát_Ajánlatok

Jön a hideg, elkezdenek bevackolni a kárvetők - mutatjuk, hogyan védekezz!

Érkezik a hűvös idő, a rovarok és a rágcsálók lassan megindulnak, hogy búvóhelyet keressenek a házakban, lakásokban, pincékben. Nem ritkán tömegesen lepik el a lakóhelyeket az egerek, patkányok, de a poloskák is szívesen bújnak be akár a legapróbb réseken is. riddex9.jpg

Ne várd meg, míg teljesen befészkelnek hozzád az élősködők! Veszélyes mérgek, undorító tetemeket maguk után hagyó csapdák helyett ismerj meg egy biztonságos, hatékony és vegyszermentes megoldást! A RIDDEX kártevőriasztóval rövid időn belül kiűzheted otthonodból a zavaró rágcsálókat és rovarokat is. Ismerd meg most, mire képes ez a találmány, és hogyan juthatsz most hozzá különleges akcióban! 

RIDDEX elektromos rágcsáló- és rovarriasztó - vegyszermentes módszer egerek, patkányok és bogarak ellen is 

A RIDDEX kártevőriasztóval rémálmot hozhatsz a rágcsálókra és rovarokra. Használatával akár pár héten belül jelentősen csökkentheted a környezetedben levő élősködők számát. Jó hír, hogy a már bent levő vagy a már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel vele a harcot. 

riddex2_3.jpg

Hogyan működik a RIDDEX riasztó?

A RIDDEX kettős hatással őrjíti meg a rágcsálókat és a rovarokat. Váltakozó frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal és ultrahanggal rövid idő alatt szó szerint élhetetlenné teszi a környezetet a számukra. Ezzel azt éri el, hogy a kártevők hamarosan kénytelenek lesznek elhagyni fészküket, elmenekülnek otthonodból. ride2_1.gif

Mindössze egy fali konnektorra lesz szükséged, és a RIDDEX azonnal elkezdi áldásos hatását: a tapasztalatok szerint heteken belül szinte teljesen eltűnhetnek a zavaró egerek, patkányok és bogarak a környékről. 

rid11_2.jpg

Előnye, hogy kisgyermekekre, illetve kutyákra, macskákra, díszmadarakra nem jelent veszélyt. Rendkívül alacsony fogyasztású, zajtalan működésű eszköz. Praktikus LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is hasznos. 1 db készülékkel egy lakóház teljes szintjét megvédheted. 

rid13_1.jpg

Képzeld el, mekkora megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. 

Bemutató videó - nézd, milyen jól hat:

 

Készülj a behúzódó rágcsálók ellen: most 2 db riasztót kapsz 1 áráért!

Tedd Te is otthonod, üzleted, garázsod, pincéd, nyaralód kártevőmentessé! A RIDDEX komplex megoldást nyújt az idegesítő rágcsálók és rovarok ellen is. Otthonra és cégeknek egyaránt ajánlott eszköz. 

Különleges őszi ajánlatunk keretében 2 db riasztót kapsz 1 áráért, ha feliratkozol hírlevelünkre. Ez a legjobb időszak, hogy megvédd otthonod a behúzódó rágcsálóktól és rovaroktól!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a RIDDEX riasztót 1+1 akcióban mindössze 4.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

rid12_1.jpg

Most 1 helyett 2 db riasztót kapsz, változatlan áron, ha feliratkozol!

süti beállítások módosítása