Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Autósok: ezért lehet veszélyes az őszi napsütés

Mutatjuk az okot és egy zseniális fegyvert is a vakító fények ellen

2021. szeptember 17. - VevőBarát_Ajánlatok

Figyelem, ezért okozhatnak balesetet az őszi fényhatások! 

Itt az ősz, azt gondolná az ember, hogy a nap egyre gyengébben tűz a szemünkbe, kevésbé kell tőle tartani vezetés közben. Azonban tudni kell, hogy ilyenkor a napsugarak sokkal alacsonyabb szögben sütnek, így a reggeli és a kora esti órákban teljesen szemből érik a vezetőfülkét, ami nagyon vakító lehet. A napellenző sokszor nem segít, a normál napszemüvegek gyakran túl sötét képet adnak, szemüvegesek számára pedig nem alkalmasak.53_1.jpg

Este sem vagyunk biztonságban: ilyenkor a szembejövők erős reflektorai fáraszthatják ki rövid időn belül a szemet. Ezek a zavaró fényhatások, akár másodpercekre is képesek elvakítani, ami alatt könnyen megtörténhet a baj...01_3.jpg

Ne kockáztass egy esetleges karambolt, gázolást! Óvd meg saját magad, szeretteid és a körülötted közlekedőket egy ügyes találmánnyal!

Látássegítő csomag kifejezetten autósok számára kifejlesztve - véd a vakító napfénytől és fényszóróktól

A VevőBarát webshop összeállított egy olyan látássegítő csomagot, melyet kifejezetten autóvezetők számára fejlesztettek ki. A készlet különlegessége, hogy nappali és éjszakai vezetéshez is segítséget nyújt, minden évszakban használható megoldás. 

level3.jpg

Mit érhetsz el a látássegítő csomaggal?

- megvédheted szemed a zavaró fényhatásoktól (napfény, reflektorok, lámpák)
- kevésbé fáradhat el vele a szemed
- tisztább képet kaphatsz, ezáltal reakcióidődön is javíthatsz
- bizonyos helyzetekben akár a látótávolságot is növelheted
- ha szemüveges vagy, akkor is jobban láthatsz a segítségével

Mit tartalmaz a csomag?

A csomagban 2 db speciális szemüveget találsz, a nappali vezetéshez alkalmas Ultra Vision-t, valamint az esti, éjszakai vezetéshez használható Night Vision PRO-t. Nagy előnyük, hogy dioptriás szemüveg fölé is felvehetők, bármilyen fejformára illeszkednek. Könnyű és divatos viseletek, nők és férfiak is hordhatják őket. 

hdvisionszemuveg_1.gif

Ultra Vision - véd a szembesütő nap ellen

Az Ultra Vision-t sötétített lencsékkel szerelték fel, melyek a szemből és oldalról érkező napfényt is kiszűrik. Többé nem vakít el a tűző napsütés, nem kell hunyorognod vagy a napellenzővel küszködnöd. Amint felveszed, tisztább, kontrasztosabb kép tárul eléd.

level01_2.jpg

Night Vision PRO - óvja látásod a szembejövők reflektoraitól

Ha téged is irritálnak a szembejövők vakítóan erős fényszórói, a Night Vision PRO hatalmas segítségedre lesz. Sárgás színű lencséinek hála, egész úton kíméli látásod az erős lámpáktól, reflektoroktól. Azt fogod tapasztalni, hogy sokkal kevésbé fárad el a szemed még hosszú esti vezetést követően is.    

nightvisionpro-gif.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen hatékonyak:

Vezess biztonsággal ősszel is! 2 db szemüveg most 1 áráért!

Felejtsd el a napellenzővel való kínlódást, ne vakoskodj többé a reflektorok miatt! Használd Te is az autós látássegítő csomagot és vezess biztonsággal!

Remek hírünk van: a VevőBarát webshopnak hála, mindössze 3.490 Ft-ért juthatsz hozzá a nappali és éjszakai szemüveget tartalmazó látássegítő csomaghoz. Használd az alábbi linket, rendeld meg most:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

24.jpg

süti beállítások módosítása