Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Ezt tedd, ha horpadás keletkezett autódon

Egy zseni módszerrel saját magad távolíthatod el autód kisebb horpadásait

2021. szeptember 12. - VevőBarát_Ajánlatok

Siess, most 50%-os kedvezmények várnak, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Hamarosan 1 éves lesz blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új kedvezménnyel várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mi a mai akció?

A mai akciós termék az autós horpadásjavító készlet. Ezzel az univerzális csomaggal saját magad, házilag, biztonságosan simíthatod ki gépkocsid kisebb horpadásait. A szettet most féláron, mindössze 3.900 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új leárazások mellett a legmenőbb autós, műszaki, háztartási termékekről is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Találtál egy horpadást autódon? Mielőtt szervizbe rohansz, mutatunk egy megoldást...

Horpadást vettél észre szeretett autódon? Sajnos a napi használatban szinte óhatatlan, hogy ne keletkezzen egy-egy kisebb-közepes benyomódás valahol a kasztnin. Ez létrejöhet kavicsfelverődéstől, jégveréstől, ajtó általi rányitástól vagy kisebb koccanástól is. horp17.jpg

Sajnos a szervizek gyakran horribilis árakon dolgoznak, így nem mindenkinek van lehetősége kijavítani a sérüléseket. Szerencsére megjelent egy, a profik által is használt módszeren alapuló csomag, amivel szinte pillanatok alatt eltüntetheted a benyomódásokat kocsidról. 

Horpadásjavító csomag autósoknak - szenzációs készlet a kisebb és közepes horpadások ellen 

Az autós horpadásjavító készlettel különösebb erőkifejtés és kézügyesség nélkül számolhatsz le a sérülésekkel. Ezzel az univerzális készlettel perceken belül újra gyönyörű, sérülésmentes autód lehet. Miért költenél egy vagyont karosszéria javításra, ha mostantól házilag, könnyedén és gazdaságosan teheted széppé kocsidat?horp21_3.jpg

Hogyan működik?

A készlet egy speciális kihúzóhidat és különböző méretű kihúzófejeket is tartalmaz, melyekkel a sérülés nagyságától függően tudod eltávolítani a horpadásokat. A szárnyas anya tekerésével a benyomódások villámgyorsan, valósággal kipattannak a helyükről. Mindez anélkül történik, hogy a fényezés vagy a kasztni károsodna. A puha gumitalpak szavatolják a biztonságos és nyom nélküli javítást.   horp4_1.gif

Így használd - pár lépés, és már kész is vagy:

Tisztítsd meg alaposan a sérülés helyét alkohollal, ezt követően ragaszd fel a kívánt méretű kihúzófejet a horpadásra a mellékelt ragasztópisztollyal. Helyezd a kihúzófej fölé a hidat, majd a szárnyas anyát tekerd addig, amíg a sérülés ki nem pattan a helyéről. Ezután csak annyi a dolgod, hogy eltávolítod a ragasztót a felületről egy alkoholos kendővel - ennyi az egész!

04.jpg

Mi mindenre jó a készlet?

- kavicsfelverődések
- ütődések
- apróbb koccanások
- jéghorpadások
- ajtó általi rányitások nyomainak eltávolítására 

horp2_1.jpg

Mindenféle járművön, háztartási gépeken is bevethető

A horpadásjavító készlet előnye, hogy nemcsak járművekre (autó, motor, bicikli, hajó), hanem háztartási gépekre is alkalmas. Így könnyedén kijavíthatod vele hűtőgéped, mosógéped vagy mikrosütőd borítását is.

Bemutató videó - ilyen könnyű használni:

A készlet ára már egy javítással megtérül! A komplett csomag most csak 3.900 Ft!

Szépítsd meg Te is autódat fillérekből! A komplett (kihúzóhidat, 3 különböző méretű kihúzófejet, 1 db ragasztópisztolyt, ragasztórudat, műanyag kiütőt és a szárnyas anyát) tartalmazó készletet most mindössze 3.900 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási újdonságokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horpadásjavító csomagot 3.900 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

horp51_3.jpg

süti beállítások módosítása