Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Poloskainvázió: így szabadulj meg a zavaró büdösbogaraktól

Itt a vegyszermentes módszer, hogy elkerüljék otthonod a poloskák

2021. szeptember 06. - VevőBarát_Ajánlatok

Hamarosan itt a poloskaszezon - te már felkészültél az idegesítő bogarak ellen?

Nemsokára jön a hűvösebb idő, ami azt jelenti, hogy a poloskák szép lassan elkezdenek behúzódni a házakba, lakásokba. Ezek a repkedő, függönyön és ablakon megtapadó ízeltlábúak kellemetlen bűzt képesek árasztani magukból, ráadásul sokan viszolyognak is tőlük.

stink_bug.jpg
Ismerős látvány? Mutatjuk, hogyan tegyél ellene!

Ne hagyd, hogy tömegével elárasszák otthonod, üzleted, irodád a büdösbogarak! A mostani szeptemberi időszak a legjobb alkalom arra, hogy idejekorán felvedd a harcot a rovarok ellen. Egy környezetkímélő módszerrel rövid időn belül Te is elriaszthatod őket. 

Stink Bug Repellent poloskariasztó oldat - hatékony, biztonságos fegyver a poloskák ellen!

A Stink Bug Repellent egy évtizedes fejlesztői munka eredményeként megalkotott oldat, mellyel Te is távol tarthatod a zárt térbe behatolni kívánó poloskákat. Ezzel a szerrel elérheted, hogy a hozzád befészkelni kívánó bogarak messziről elkerüljék otthonodat.fejlec2.jpg

Mi a titka?

A csomag egy speciális nedvesítő vattát tartalmaz, mely emberekre és háziállatokra nem mérgező anyaggal van átitatva. Ez az oldat a bogarak számára olyannyira zavaró, hogy valósággal élhetetlenné teszi a környezetet számukra.03_5.jpg

Hogyan kell használni? 

A Stink Bug Repellent használata nagyon egyszerű: enyhén bevizezett vattával érintsd meg a kívánt felületet, és az oldat azonnal hatni kezd!

Mekkora területen képes hatni?

Egy doboz oldattal egy teljes lakást vagy családi házat lekezelhetsz. 3-4 hónapig képes elriasztani az élősködőket. Külön szakértelmet nem igényel. Otthoni használat mellett cégeknek, irodába, üzletekbe, telephelyekre is ajánlott megoldás. 

Milyen poloskafajok ellen hatásos

Jó hír, hogy az oldat véd a Magyarországon leggyakrabban felbukkanó 3 poloskafaj ellen: elűzi a néhány éve nálunk is brutálisan elszaporodott barna ázsiai márványpoloskát, továbbá a zöld vándorpoloskát és a nyugati levéllábú poloskát is.06_11.jpg

Készülj fel időben a poloskainvázióra! A Stink Bug Repellent most csak 4.990 Ft minden feliratkozónak!

Ne várd meg, míg teljesen befészkelnek hozzád a büdösbogarak! Kezdd el időben a felkészülést, és óvd meg házadat, lakásodat, ingatlanodat a poloskák elől a Stink Bug Repellent-tel! Ezt az egyedülálló oldatot most 4.990 Ft-ért rendelheted meg blogunk 1 éves születésnapi akciójában, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, innentől kezdve a többi akciós ajánlatunkat is megkapod. Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a poloskariasztó oldatot mindössze 4.990 Ft-ért. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 fejlec1.png

süti beállítások módosítása