Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Így mérd le gyermeked, párod, kollégád lázát azonnal!

Járvány idején is nagyon hasznos: érintés nélkül tudsz vele lázat mérni

2021. szeptember 01. - VevőBarát_Ajánlatok

Féláras kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

1 éves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új akcióval várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mi a mai akciós termék?

Ma a digitális infravörös lázmérőt érhetik el kedvezményesen feliratkozóink. Mérj lázat Te is fél másodperc alatt, egyszerűen és pontosan! Ezt a biztonságos, érintés nélkül működő műszert 4.990 Ft-ért kaphatod meg, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Szeretnél gyorsan is biztonságosan lázat mérni? 

Itt az ősz, jön a hűvösebb idő, ami kedvezhet a lázas megbetegedéseknek. Több szakember már elővetítette a koronavírus járvány 4. hullámát is.

Nem árt tehát felkészülni minden eshetőségre: a betegségek időben történő felismerése akár életmentő is lehet. Éppen ezért vannak olyan eszközök, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem, ilyen pl. a lázmérő is. 

laz10.jpg

Hagyományos lázmérés helyett már van jobb megoldás... Mutatjuk!

A hagyományos lázmérők azonban lassúak, nem mindig megbízhatók, érintkezni kell velük, ami tovább terjesztheti a járványt. Régi típusú, hónalj alá szorítható megoldások helyett próbáld ki az új infravörös lázmérőt és ismerd fel időben a betegségeket!

Digitális infravörös lázmérő LCD kijelzővel - azonnali, precíz és biztonságos lázmérés mindenkinek

digitális infravörös lázmérővel fél másodperc alatt, érintés nélkül mérheted le bárki lázát. Ezzel a találmánnyal egymás után több ember testhőjét is meg tudod vizsgálni maximális higiénia mellett, ezért tökéletes módszer családtagok, kollégák, osztálytársak, csapattársak lázának mérésére.laz11.jpg

Hogyan működik?

Irányítsd a kívánt testfelületre (pl. homlokra, fül mögé) kb. 1-10 cm távolságra, majd nyomd meg a mérőgombot! A készülék pillanatokon belül kiírja a pontos hőmérsékletet a sötétben is jól olvasható, világítós LCD kijelzőn. Hőemelkedés esetén narancs, láz esetén piros színűre változik a háttérvilágítás, emellett hangjelzés is figyelmeztet. Úgy tervezték, hogy idősebbek is könnyen elboldoguljanak a kezelésével. laz5.gif

Az infravörös technológia nagyszerű segítség alvó vagy eleven kisbabáknál, kisgyermekeknél, időseknél vagy fertőző betegeknél is. Anélkül lehet vele lázat mérni, hogy felébresztenénk a beteget!

12_6.jpg

A készülék memóriájában akár 32 értéket is el lehet tárolni. Nagyon könnyen kezelhető, a feliratok jól olvashatóak, a gombok megnyomásához nem kell nagy erőkifejtés. 

Bármilyen felület hőmérsékletét megmutatja

Ez a digitális hőmérő a fürdővíz, a tej vagy egyéb folyadék hőmérsékletét is azonnal kimutatja, 0-100 C°-ig tud mérni. Ettől kezdve nem kell attól tartanod, hogy Te vagy gyermeked esetleg leforrázzátok magatokat. Állatok lázának mérésére is tökéletes, így kutya- vagy macskatulajdonosok is nagy hasznát vehetik.  

15_3.jpg

Kiknek ajánlott?

- mindenkinek, akik időben fel szeretnék venni a harcot a járvánnyal szemben
- mindenkinek, akik gyorsan meg szeretnék mérni saját maguk, szeretteik, kollégáik lázát
- mindenkinek, akik szeretnének odafigyelni egészségükre
- akik végre lecserélnék régi, higanyos lázmérőjüket
- kismamáknak, kisgyermeket nevelőknek
- idősgondozóknak, betegápolóknak
- fertőző betegeknek
- háziállatot tartóknak
- kis- és nagycsaládosoknak

2_2.jpg

Ne kínlódj többet lassú, megbízhatatlan lázmérőkkel, válts új digitálisra!

Ez a sokoldalú lázmérő 100%-ig biztonságos, higiénikus módszer otthoni, céges és üzemi használatra! Jó hír, hogy most mindössze 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Csak 2 egyszerű lépés, és máris Tiéd a kedvezmény...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az infravörös lázmérőt 5.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

poszt2_4.jpg

süti beállítások módosítása