Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

A trükk, amivel tökéletesen tiszta fogaid lehetnek

Szenzációs: kirepíti az összes lepedéket a fogak közül, kíméli az ínyt is

2021. július 31. - VevőBarát_Ajánlatok

Tudtad, hogy fogkefével nem tudod tökéletesen megtisztítani fogaidat?

Hagyományos fogkefével akármennyire is vagy alapos, nem tudod eltávolítani az összes lepedéket. Az ételmaradékok sokszor megtapadnak a fogak között, valamint az íny és a fog találkozásánál. Ez rövid időn belül fogínygyulladáshoz, fogkőhöz, valamint fogszuvasodáshoz vezethet, ami végső soron a fogak elvesztésével járhat. szajzuhany3.jpg

A fogselymek használata azonban gyakran nehézkes, ráadásul fel is sérthetik az ínyt. Ne kockáztass, tegyél most fogaid egészségéért! Egy profik által már jól bevált, biztonságos módszerrel házilag, biztonságosan, elképesztő alapossággal teheted ragyogóan tisztává fogaidat!

Dr. Dental Shower szájzuhany - kíméletesen, gyorsan távolít el minden lepedéket!

A Dr. Dental Shower szájzuhannyal szinte minden ételmaradékot eltávolíthatsz a fogközökből és a fogíny melletti részekről is. Ezzel az egyszerű, mechanikus elven működő találmánnyal maximális szájhigiéniát nyújthatsz magadnak már akár napi 2 perces használattal. 33.gif

Hogyan kell használni?

A szájzuhanyt alapos fogmosás után ajánlott alkalmazni. Töltsd meg tiszta vagy szájvízzel dúsított vízzel a tartályát, és már használhatod is! A gomb megnyomásának intenzitásával szabályozhatod a vízsugár erejét. A víz hatására a lepedék és a baktériumok szó szerint kirepülnek a fogak közül!

32.jpgA Dr. Dental Showerrel még a nehezen elérhető fogakat is könnyedén megtisztíthatod. Egy kis öblögetés után nem marad más, csak káprázatosan tiszta íny és fogak!

A szájzuhany megelőzésre, valamint már kialakult esetleges gyulladások, fogínyvérzés enyhítésére is alkalmas. A finom masszírozó hatás jótékony hatással van az ínyre, serkenti annak vérkeringését, javítja egészségét. Használd Te is mindennap fogmosás után a legjobb eredményhez!

12_10.jpg

Fogszabályzó, implantátum, korona mellett is használható

Jó hír, hogy a szájzuhanyt fogszabályzóval, fogpótlással rendelkezők is használhatják. Minden korosztály számára javasolt, gyermekek és idősebbek is biztonsággal kezelhetik. Kompakt méretének köszönhetően könnyű szállítani, nem kell hozzá semmilyen elem, kézi erővel használható.
 34.jpg

Vidd magaddal munkába, utazáshoz, és tartsd tisztán fogaidat egész nap! A Dr. Dental Shower-rel ragyogó, egészséges fogakat és ínyt, valamint kellemes szájízt kapsz.

Bemutató videó - nézd, milyen hatékonyan tisztít:

Kiknek ajánlott a Dr. Dental Shower szájzuhany?

- mindenkinek, akik szeretnék alaposan megtisztítani fogaikat
- akik elkerülnék a fogkövet, fogszuvasodást, ínygyulladást
- fogpótlással élőknek
- fogszabályzóval rendelkezőknek
- rossz lehelettel küzdőknek
- cukorbetegeknek
- várandós anyukáknak38.jpg

A szájzuhany most csak 4.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Legyenek neked is makulátlanul tiszta, fehér fogaid a Dental Shower-rel! A szájzuhanyhoz most mindössze 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel itt hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

A feliratkozás teljesen ingyenes és számos előnnyel jár. Innentől kezdve első kézből értesülhetsz a legújabb
egészségmegőrző, háztartási termékekről, további akciókról.
Sőt, egyes termékeket akár 50%-os árelőnnyel is elérhetsz. 

2. lépés: rendeld meg a Dr. Dental Shower szájzuhanyt 4.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! fejlec1_5.jpg

 

süti beállítások módosítása