Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Itt a locsolócsövek királya: nem törik meg, nem gabalyodik, 60 m-es!

Öntözéshez, kocsimosáshoz is jó, most grátisz szórófejjel kapod

2021. július 28. - VevőBarát_Ajánlatok

Iratkozz fel most és féláron Tiéd lehetnek legnépszerűbb termékeink!

Féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új kedvezményes termékkel várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mi a mai akció?

Ma az XHose mágikus locsolócsövet szerezhetik be féláron azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a 60 m hosszú kerti slaggal káprázatosan egyszerűen öntözheted meg pázsitod, veteményesed, moshatod le autódat. Az XHose-t mindössze 6.990 Ft-ért érheted el, ha ide kattintva feliratkozol.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legmenőbb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Meglocsolnád kerted, lemosnád autódat egyszerűen? Ne kínlódj régi slagokkal!

Egy megbízható locsolócső minden családi házban, nyaralóban, hobbitelken elengedhetetlen kellék. Elavult slagokkal azonban gyakran kínszenvedés bármilyen feladat. A nagy és nehézkes csövek sok helyet elfoglalnak, könnyen megtörnek, állandóan összegabalyodnak. 

xhose7_3.jpg

Ismerős látvány? A régi csövek használata kész rémálom tud lenni...

A sok rángatástól, cipekedéstől aztán nem csoda, ha elkezd fájni a hátad, derekad és sajog mindened. Ne küszködj tovább: elhoztuk neked a kerti slagok királyát, a 60 méter hosszú XHose locsolócsövet, mellyel gyerekjáték lesz megöntözni, lemosni bármit. Fedezd fel ezt a sokoldalú találmányt és könnyítsd meg vele a mindennapokat!

XHose 60 m-es locsolócső - varázslatos kerti slag, ami sosem törik meg, nem gubancolódik össze!

Az XHose egy különleges, többrétegű felépítésű locsolócső, ami a víznyomástól függően automatikusan tágul, majd a munka végeztével visszazsugorodik eredeti méretére. Nem gubancolódik, nem törik meg, ráadásul bármilyen szabványos csaptelepre egyszerűen ráköthető. 1.9 cm-es átmérőjén folyamatos, erőteljes vízsugár áramlik.xhoseblog.gif

Képzeld el, milyen nagyszerű lesz, hogy nem kell többé időt fecsérelned a slag felcsévélésére, kibogozására. Amint elzárod a csapot, az XHose "elpakolja magát" - könnyű hordozni és tárolni is!

3_2.jpg

Az XHose-zal nem akadsz bele semmibe, nem kell rángatnod a csövet, sokkal kevésbé fogsz elfáradni. Hihetetlenül erős és tartós felépítésének hála, hosszú éveken át szolgálhat.  

xhose5.jpg

A XHose kívül szövet, belül egy extra erős és rugalmas gumirétegből áll

Mivel elképesztően hosszúra, 60 m-esre tágul, így ideális nagyobb hobbikertekben, veteményesekben való használathoz is. Többé nem kell aggódnod, hogy nem érsz el valahová, nem szükséges különféle toldókkal, csatlakozókkal kísérletezned. 

xhose-6_2.jpg

Akár öntözöl, locsolsz, kocsit mosol, takarítasz, medencét töltesz fel, az XHose hatalmas segítségedre lesz. Ne kínlódj tovább régi, gubancos tömlőkkel! A XHose 60 m-es slaggal valósággal megkönnyítheted életed!  

Bemutató videó - nézd, milyen jó vele locsolni, tisztítani:

 

Mi mindenre használhatod az XHose-t?

- pázsitok, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- kocsimosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- forró aszfalt, teraszok lehűtéséhez
- ablakmosáshoz
- medencék feltöltéséhez
- házi- és haszonállatok itatásához
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

ajanlott_1.jpg

Ajándék szórófej + zseni árelőny vár, ha feliratkozol!

60 m hosszú XHose-t most szenzációs, 6.990 Ft-os áron érheted el a készlet erejéig, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. Sőt, most egy bónusz többfunkciós szórófejjel is meglepünk!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 6.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

süti beállítások módosítása