Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Itt az olvasószemüvegek királya: több szemüveget is helyettesít

Olvasáshoz, számítógéphez, szereléshez is szuper, kényelmes viselet

2021. július 06. - VevőBarát_Ajánlatok

Féléves születésnapi akció - hatalmas kedvezményhez juthatsz egy ingyenes feliratkozás után!

Blogunk féléves születésnapi ajánlatában fergeteges akciókkal készülünk minden kedves olvasóknak, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a One Power olvasószemüveget szerezhetik be féláron hírlevél feliratkozóink. Ezzel a sokoldalú találmánnyal tökéletesen láthatsz közelre, sőt távolabbra sem kapsz olyan homályos képet, mint a hagyományos olvasószemüvegek esetében. A One Power-t most káprázatos áron, 5.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Te sem látsz mindig jól közelre? Nem vagy elégedett olvasószemüvegeiddel? 

Neked is gyakran hunyorognod kell, ha egy közeli dolgot szeretnél elolvasni? Netán már több olvasószemüveget is használsz? Folyton cserélgetni, le-fel tologatni a szemüvegeket nagyon kényelmetlen. Pláne munka vagy tanulás közben, amikor haladni szeretnél a dolgaiddal.

onepower2.jpg

Sajnos a legtöbb olvasószemüveg kb. 40 cm-re ad éles képet, így pl. számítógép előtt gyakran csődöt mondanak. Van egy jó hírünk: ügyes mérnökök kifejlesztették azt a találmányt, amivel olvasás, számítógépezés, telefonozás vagy aprólékos munkák során is élesen láthatsz.

One Power olvasószemüveg - láss tisztán közelre hunyorgás nélkül!

A One Power névre hallgató olvasószemüveg egy különleges eszköz, ami a szemed igényeihez igazodik: +0.5 és +2.5 dioptria között kifogástalan képet biztosít számodra. Ha a te dioptriád is e közé a két érték közé esik, akkor tökéletesen láthatsz vele minden közeli dolgot.

onepowergif1.gif

Hogyan működik?

A One Power különleges Flex Focus nevű lencséivel szemeid pillanatokon belül megtalálják a nekik megfelelő éles pontot, így mindig a lehető legtisztább kép tárul eléd. Ahogy felteszed a One Powert, a rugalmas fókuszú lencsék szemed dioptriájához idomulnak.

03_27.jpg

Nem kell semmit állítgatnod rajta, csak vedd fel, és máris olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, számítógépezhetsz, telefonozhatsz. Többé nem kell hunyorognod, nem fogod megerőltetni a szemed, könnyedén le tudod olvasni laptopod, tableted, mobilod képernyőjét.61_11.jpg

A One Power nagy előnye, hogy távolabbra is tisztább lehet vele a látásod, mint a hagyományos olvasószemüvegekkel. Nézz fel mostantól bármikor anélkül, hogy igazgatnod kéne a szemüveged! A One Power a szem korral járó romlásához is alkalmazkodik, így nem lesz szükség új szemüveget vásárolni a jövőben, ha netán emelkedne a dioptriád. html-uj01.jpg

Párod is szemüveges? Mostantól akár egy olvasószemüveget is használhattok, annak ellenére, hogy más dioptriájú a szemetek. Ha +0.5 és +2.5 közé esik a korrigálni való érték, akkor mindketten tökéletesen fogtok látni a One Powerrel!

Divatos, kényelmes viselet

A One Power enyhén lekerekített formájú, divatos külsejű kerettel rendelkezik, szinte mindenkinek jól áll! Kis súlyú, akár egész nap komfortosan hordható eszköz. Próbáld ki, és garantáljuk, hogy Te is bele fogsz szeretni!09_6.jpg

Bemutató videó - nézd, mennyire jó vele látni:

Kiknek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 12_9.jpg

A One Power most csak 5.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Láss Te is kiválóan közelre, egyetlen szemüveggel! Most egy normál olvasószemüveg árának töredékéért, mindössze 5.990 Ft-ért lehet Tiéd ez az univerzális találmány. Lepd meg vele saját magad, párod vagy szüleidet!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk2_2.jpg

süti beállítások módosítása