Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Így számolj le a fogkővel és az elszíneződésekkel!

Félsz a fogorvostól? Ezt imádni fogod: fájdalommentes, otthoni módszer

2021. június 24. - VevőBarát_Ajánlatok

Még nem vagy feliratkozva? Ne maradj le, most 50%-os kedvezmények várnak!

Féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új kedvezményes ajánlattal várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mi a mai akció?

Ma a DentaPic Sonic fogápolási szettet érhetik el hűséges olvasóink. Ezzel a szenzációs újdonsággal házilag távolíthatod el a fogkövet és a zavaró elszíneződéseket fogaidról. A DentaPic Sonic most csak 6.990 Ft-ba kerül, ha feliratkozol ezen a linken.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legmenőbb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Te is szívesen megszabadulnál a fogkőtől, elszíneződésektől? Mutatjuk a megoldást!

Észrevetted már, hogy fogmosás után is gyakran lepedék marad a fogaidon? Sajnos sokszor hiába sikálod alaposan, egyes szennyeződések könnyedén megtapadhatnak a fogak közt vagy az íny környéki részeken. Ez hosszú távon fogszuvasodáshoz, végső soron a fogak elvesztéséhez is vezethet.

denta6.jpg

Emellett az elszíneződések rendkívül zavaróak tudnak lenni: egyes italok, ételek kegyetlenül be tudják sárgítani a fogakat. Ha Te is inkább takargatod fogaidat mosolygás közben, akkor itt az ideje, hogy felfedezz egy nagyszerű otthoni módszert a szép mosolyért!

DentaPic Sonic házi fogápoló szett - káprázatos tisztaság biztonságosan, fájdalom nélkül!

A DentaPic Sonic egy forradalmi fogápolási megoldás, ami közel olyan tisztaságot biztosít fogaidnak, amelyet eddig csak a méregdrága fogászati kezelések nyújtottak. Rendszeres használatával eltávolíthatod és megelőzheted a fogkövet, valamint az elszíneződéseket, leszámolhatsz a makacs lepedékkel. Fogaid és ínyed visszanyerhetik egészséges kinézetüket egy profi kezelés árának a töredékéért. 

68.jpg

Ez nem álom: a DentaPic-kel nem kell többé takargatnod a fogaidat az esetleges zavaró foltok miatt: mostantól mindenkit le fogsz venni a lábáról magabiztos, ragyogó mosolyoddal! dentagif.gif

Mi a titka a készletnek?

A DentaPic Sonic-hoz két speciális fej tartozik: a rozsdamentes acél fejjel a fogakat és a fogközöket szabadíthatod meg a lepedéktől és a fogkőtől, míg a puha szilikon fejjel a fogak és az íny közötti területeket varázsolhatod tisztává. Ez utóbbival a fogak felületén levő foltoktól is megszabadulhatsz. Mindkét fej elképesztő intenzitással dolgozik: 3.000 rezgést végeznek percenként, ugyanakkor nem sértik az ínyt és a fogzománcot. Biztonságos, kíméletes, villámgyors megoldás a szép mosolyért! 

06_3.jpg

Jó hír, hogy a csomagot implantátumokhoz, koronához, héjakhoz, tömésekhez és fogszabályzókhoz is használhatod. A DentaPic Sonic beépített LED világítást is kapott, így tökéletesen láthatod a kezelni kívánt területet.04_5.jpg

Előtte-utána: a készlettel búcsút inthetsz a sárga fogaknak, bátran mosolyoghatsz!

Bemutató videó - nézd, milyen jól használható:

 Kinek ajánlott a DentaPic Sonic?

- mindenkinek, aki szeretné megőrizni fogai egészségét
- mindenkinek, aki visszanyerné fogsora szépségét
- aki gyorsan és hatékonyan leszámolna az elszíneződésekkel, foltokkal
- aki szeretné eltüntetni a zavaró fogkövet, makacs lepedéket
- akinek nincs ideje vagy anyagi kerete gyakori fogászati kezelésekre
- aki szeretné lenyűgözni környezetét hollywoodi mosolyával
- aki fogszabályzóval, implantátummal rendelkezikfejlec1_12.jpg

A teljes csomag most csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Mondj búcsút a fogkőnek és az elszíneződéseknek, legyen neked is magabiztos, hófehér mosolyod! A kétféle tisztítófejet is tartalmazó komplett csomagot most fergeteges születésnapi akcióban érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a DentaPic Sonic fogápolási szettet 6.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

level2-1_2.jpg

süti beállítások módosítása