Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Miért jó a pulzoximéter, ha van a családban? 

A szakemberek is ajánlják ezt a műszert: itt most kedvezményesen elérheted

2021. május 13. - VevőBarát_Ajánlatok

50% kedvezményt kaphatsz, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Féléves lett a VevőBarát blog, ennek alkalmából napról-napra hatalmas, akár féláras ajánlatokat érhetsz el Te is, ha feliratkozol hírlevelünkre: KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Mi a mai akciós termék? 

Ma a véroxigénszint és pulzusmérő készüléket szerezhetik be féláron hírlevél feliratkozóink. Ezzelaz egyszerűen használható, LCD kijelzős műszerrel szemmel tarthatod saját magad, szeretteid, kollégáid egészségét - járványhelyzetben különösen ajánlott. A pulzoximétert fantasztikus áron, 3.990 Ft-ért kaphatod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Lázmérő mellett egy új eszközt ajánlanak a szakemberek minden háztartásba

A javuló járványügyi adatok ellenére továbbra is fontos az óvatosság és a megelőzés. Ehhez jó, ha van otthon a lázmérő mellett egy olyan eszköz, amivel pontosan ki lehet mutatni a véroxigénszintet. Erről a pulzoximéter névre hallgató találmányról az Index a közelmúltban már több írást is közölt. A szakemberek szerint ez az ügyes készülék segíthet, hogy időben észleljük a betegséget.pulzoxi10.jpg

Ismerd meg, miért fontos, hogy neked is legyen otthon ilyen műszered és hogyan szerezheted be most zseni áron!

Pulzoximéter LCD kijelzővel - azonnali pulzus- és véroxigénmérés házilag, egyszerűen!

Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel másodperceken belül megtudhatod aktuális véroxigénszintedet és pulzusodat.13_8.jpg

Mit mutat meg a véroxigénszint?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. Ha nem jut elég oxigén a sejtekhez, akkor tested egészséges működése rövid időn belül veszélybe kerülhet. Ez a mérőszám különösen fontos most a járvány idején, mivel a COVID-19 akár súlyos oxigénhiányos állapotot is előidézhet. pulz20_2.jpg

Hogyan kell használni a pulzoximétert?

A készüléket nagyon egyszerűen használhatod: egyszerűen csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és a pulzoximéter pillanatok alatt kiírja a mért értékeket. pulzo.gif

A műszer különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön, amit egy érzékelő figyeli: attól függően, hogy menyi fényt nyel el az ujjadban levő vér, a műszer meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban kapod meg, az SpO2% jelölés alatt. 

Milyen érték az ideális?

95-99%-os véroxigén értéket tekintünk teljesen egészségesnek, 90-94% közötti, tartósan fennálló érték már előjelezhet egy esetleges betegséget. 90% alatti eredménynél azonnali orvosi vizsgálat javasolt!

04_8.jpg

A pulzoximéter a véroxigénszint mellett az aktuális pulzust is képes mérni, ezt szívverés/perc értékben írja ki a készülék. 

Fontos megjegyezni, hogy a pulzoximéter önmagában nem alkalmasa COVID-19 kimutatására, tesztelésére, viszont időben jelezheti az esetleges oxigénhiányos állapotot. 

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik:

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?

- mindenkinek, akik szeretnék szemmel tartani saját maguk, családtagjaik, kollégáik egészségét
- akik szeretnék időben észlelni, ha nem kap elég oxigént szervezetük
- akik szeretnék elkerülni a koronavírus súlyos szövődményeit
- irodistáknak, boltosoknak, éttermi dolgozóknak
- asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
- 60 év felettieknek
- várandós kismamáknak
- dohányosoknak
- szívelégtelenségben szenvedőknek
- hemoglobin betegséggel küzdőknek

pulzo11_1.jpg

Otthonra, cégeknek is ajánljuk: a pulzoximéter most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Vértezd fel Te is egészségcsomagodat ezzel a hatékony műszerrel, óvd meg saját magad, szeretteid! Ezt az otthoni és céges használatra is ajánlott eszközt a VevőBarát blog féléves születésnapi akciójában mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk05_1.jpg

süti beállítások módosítása