Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Te milyen locsolócsövet használsz? Nézd meg ezt a 60 m-est!

Álom vele a munka: öntözéshez, tisztításhoz, kocsimosáshoz is kiváló

2021. május 11. - VevőBarát_Ajánlatok

Féláras kedvezmények minden hírlevél feliratkozónak! Csatlakozz most!

Féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új kedvezményes termékkel várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mi a mai akció?

Ma a varázslatos XHose locsolócsövet szerezhetik be féláron azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a 60 m hosszú kerti slaggal könnyedén öntözheted meg pázsitod, veteményesed, moshatod le autódat. Az XHose-t mindössze 6.990 Ft-ért érheted el, ha ide kattintva feliratkozol.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legmenőbb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Van kerted, pázsitod, veteményesed? Így öntözd meg fáradság nélkül, villámgyorsan!

Ha van kerted, udvarod, akkor biztosan Te is használsz valamilyen locsolócsövet. Abban valószínűleg egyetértesz, hogy a régi kerti slagok használata sokszor kínszenvedés.  xhose4.jpg

Ismerős látvány? A hagyományos slagok könnyen összegubancolódnak

A nagy és nehézkes cső könnyen megtörik, kilyukad és összegabalyodik. A legtöbb kerti slag nem ér el mindenhová, folyton ráncigálni kell, ráadásul a vízsugár sem mindig egyenletes. Ne küszködj tovább elavult megoldásokkal! Blogunk elhozta neked a modern XHose-t, amivel egy csapásra könnyűvé teheted az öntözést, takarítást, kocsimosást!

XHose 60 m-es locsolócső - szupererős kerti slag, automatikusan tágul és zsugorodik! 

A XHose egy hihetetlenül masszív, többrétegű locsolócső, amely miután megnyitod a csapot, hosszának háromszorosára képes tágulni. Használatot követően automatikusan összezsugorodik eredeti méretére.  xhose-6_1.jpg

Titka a többrétegű felépítésében rejlik: egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy ne törjön meg, ne gubancolódjon össze használat közben. Könnyű használni és tárolni is, rendkívül kis súlyú és kompakt méretű. 06_8.jpg

Nincs több szenvedés a nagy és nehézkes slagokkal: a XHose-zal nem fogsz többé hamar elfáradni, az egész udvaron szabadon mozoghatsz, nem akadsz bele semmibe. Ezzel a varázslatos locsolócsővel bármit könnyedén megöntözhetsz, lemoshatsz. 
xhoseblog.gif

A slagot minden szabványos kerti csapra rákötheted, 1.9 cm-es átmérőjén folyamatos, erőteljes vízsugár áramlik. 

60 m-es hossza miatt ideális nagyobb hobbikertekben, veteményesekben való használathoz is. Többé nem kell aggódnod, hogy nem érsz el valahová, nem szükséges különféle toldókkal, csatlakozókkal kísérletezned. 02_7.jpg

Miért szenvednél nehézkes, gabalyodó, kilyukadó slagokkal, ha mostantól megkönnyítheted életed? Válaszd a mágikus XHose locsolócsövet és tedd örömmé a kerti munkálatokat!

Bemutató videó - nézd, milyen csodálatos vele az öntözés:

 

Mi mindenhez ajánlott az XHose?

- gyepek, virágok, termő gyümölcsfák, bokrok, veteményesek öntözéséhez
- autómosáshoz
- kerti bútorok takarításához
- ablakmosáshoz
- udvari medencék, halastavak, szökőkutak feltöltéséhez
- bármilyen feladathoz, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

04_7.jpg

Iratkozz fel most, és egy ajándék szórófejjel is meglepünk!

Legyen neked is rendezett kerted, álomszép virágaid, bőven termő gyümölcsfáid! Öntözz, mosd le autód, tisztítsd meg teraszod, kerti bútoraidat pillanatokon belül az XHose-zal!

Blogunk féléves születésnapi akciójában mindössze 6.990 Ft-ért lehet Tiéd a 60 m hosszú locsolócső, ha feliratkozol hírlevelünkre. Sőt, most egy ajándék multifunkciós szórófej is jár minden XHose slag mellé!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet 6.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

xhose7_1.jpg

 ________________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Nektek még nincs a családban pulzoximéter? Itt most beszerezheted!

A járvány továbbra is tart, a legtöbben óvatosságra intenek: a szakemberek szerint a lázmérő mellett a pulzoximétert is ajánlott beszerezni az otthoni egészségügyi eszközök közé. Az indexen közölt cikk szerint a neves immunológus "új családtagként" hivatkozik erre a hasznos műszerre. 

pulzo6_3.jpg

Mire is jó a pulzoximéter?

Ez az ügyes kis készülék segíthet, hogy időben észleljük a betegséget, az esetleges oxigénhiányos állapotot. Ismerd meg most, hogyan működik és hol szerezheted most be kedvezményesen!

Pulzoximéter LCD kijelzővel - azonnali pulzus- és véroxigénmérés házilag, egyszerűen!

Az LCD kijelzővel szerelt digitális pulzoximéterrel fájdalommentesen, vérvétel nélkül tesztelheted le magad, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. Emellett a pulzusodról is pontos információkat kaphatsz. pulz23_2.jpg

Miért fontos a véroxigénszint mérése?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Ez a mérőszám a koronavírus járvány idején különösen fontos, segít előjelezni egy súlyos oxigénhiányos állapotot. pulzo5_1.jpg

Hogyan kell használni?

A pulzoximétert úgy alakították ki, hogy bárki könnyedén tudja kezelni: csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. 

pulz21gif.gif

Hogyan működik?

A műszer különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön, amit egyérzékelő folyamatosan figyel: attól függően, hogy menyi fényt nyel el az ujjadban levő vér, a pulzoximéter meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban kapod meg, az SpO2% jelölés alatt.  

4_2.jpg

Milyen érték az ideális?

95-99%-os véroxigén értéket tekintünk teljesen egészségesnek, 90-94% közötti, tartósan fennálló érték már előjelezhet egy esetleges betegséget. 90% alatti eredménynél azonnali orvosi vizsgálat javasolt!

A pulzoximéter minden háztartásba javasolt, hasznos műszer, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel üzemel. 

Fontos megjegyezni, hogy a pulzoximéter önmagában nem alkalmas a COVID-19 kimutatására, tesztelésére, viszont időben jelezheti az esetlegesen fellépő oxigénhiányos állapotot. 

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni:

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?

- mindenkinek, akik szeretnék szemmel tartani saját maguk, családtagjaik, kollégáik egészségét
- akik szeretnék időben észlelni, ha nem kap elég oxigént szervezetük
- akik szeretnék elkerülni a koronavírus súlyos szövődményeit
- irodai dolgozóknak, gyári munkásoknak
- asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
- 60 év felettieknek
- várandós kismamáknak
- dohányosoknak
- szívelégtelenségben szenvedőknek
- hemoglobin betegséggel küzdőknekpulzo10.jpg

Védd meg saját magad, szeretteid, környezeted: a pulxoziméter most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol!

Óvd meg, tartsd szemmel saját magad, szeretteid, kollégáid egészségét! A pulzoximétert blogunk féléves születésnapi akciójának köszönhetően mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ezen a linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06.jpg

süti beállítások módosítása