Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Véroxigénmérő (pulzoximéter) érkezett, itt kapható

Minden családnak kiemelten ajánlott műszer a járvány idején

2021. április 23. - VevőBarát_Ajánlatok

Még nem vagy feliratkozva? Siess, most 50%-os kedvezmények várnak!

Féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új kedvezményes ajánlattal várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mi a mai akciós termék? 

Ma a véroxigénszint és pulzusmérő készüléket szerezhetik be féláron hírlevél feliratkozóink. Ezzel a könnyen használható, LCD kijelzős műszerrel szemmel tarthatod saját magad, szeretteid, kollégáid egészségét. A pulzoximétert fantasztikus áron, 3.990 Ft-ért kaphatod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Nektek még nincs a családban pulzoximéter? Itt most beszerezheted!

A járvány továbbra is tart, a legtöbben óvatosságra intenek: a szakemberek szerint a lázmérő mellett a pulzoximétert is ajánlott beszerezni az otthoni egészségügyi eszközök közé. Az indexen közölt cikk szerint a neves immunológus "új családtagként" hivatkozik erre a hasznos műszerre. 

pulzo6_3.jpg

Mire is jó a pulzoximéter?

Ez az ügyes kis készülék segíthet, hogy időben észleljük a betegséget, az esetleges oxigénhiányos állapotot. Ismerd meg most, hogyan működik és hol szerezheted most be kedvezményesen!

Pulzoximéter LCD kijelzővel - azonnali pulzus- és véroxigénmérés házilag, egyszerűen!

Az LCD kijelzővel szerelt digitális pulzoximéterrel fájdalommentesen, vérvétel nélkül tesztelheted le magad, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. Emellett a pulzusodról is pontos információkat kaphatsz. pulz23_2.jpg

Miért fontos a véroxigénszint mérése?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Ez a mérőszám a koronavírus járvány idején különösen fontos, segít előjelezni egy súlyos oxigénhiányos állapotot. pulzo5_1.jpg

Hogyan kell használni?

A pulzoximétert úgy alakították ki, hogy bárki könnyedén tudja kezelni: csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. 

pulz21gif.gif

Hogyan működik?

A műszer különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön, amit egyérzékelő folyamatosan figyel: attól függően, hogy menyi fényt nyel el az ujjadban levő vér, a pulzoximéter meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban kapod meg, az SpO2% jelölés alatt.  

4_2.jpg

Milyen érték az ideális?

95-99%-os véroxigén értéket tekintünk teljesen egészségesnek, 90-94% közötti, tartósan fennálló érték már előjelezhet egy esetleges betegséget. 90% alatti eredménynél azonnali orvosi vizsgálat javasolt!

A pulzoximéter minden háztartásba javasolt, hasznos műszer, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel üzemel. 

Fontos megjegyezni, hogy a pulzoximéter önmagában nem alkalmas a COVID-19 kimutatására, tesztelésére, viszont időben jelezheti az esetlegesen fellépő oxigénhiányos állapotot. 

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni:

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?

- mindenkinek, akik szeretnék szemmel tartani saját maguk, családtagjaik, kollégáik egészségét
- akik szeretnék időben észlelni, ha nem kap elég oxigént szervezetük
- akik szeretnék elkerülni a koronavírus súlyos szövődményeit
- irodai dolgozóknak, gyári munkásoknak
- asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
- 60 év felettieknek
- várandós kismamáknak
- dohányosoknak
- szívelégtelenségben szenvedőknek
- hemoglobin betegséggel küzdőknekpulzo10.jpg

Védd meg saját magad, szeretteid, környezeted: a pulxoziméter most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol!

Óvd meg, tartsd szemmel saját magad, szeretteid, kollégáid egészségét! A pulzoximétert blogunk féléves születésnapi akciójának köszönhetően mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ezen a linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06.jpg

süti beállítások módosítása