Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Ezzel a trükkel nem fogsz többet elcsúszni otthon

Fürdőbe, lépcsők mellé is ajánlott időseknek, nehezen mozgóknak egyaránt

2021. április 06. - VevőBarát_Ajánlatok

Még nem vagy feliratkozva? Siess, most 50%-os kedvezmények várnak!

Féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új kedvezményes ajánlattal várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mit érhetsz ma el akciósan, ha feliratkozol?

Ma az öntapadós fürdőszobai kapaszkodót szerezhetik be árelőnnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a praktikus találmánnyal megóvhatod saját magad, szeretteid az elcsúszástól, megkönnyítheted a közlekedést. Csatlakozz ide kattintva hírlevelünkhöz és rendeld meg a kapaszkodót mindössze 1.990 Ft-ért. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Szeretnéd biztonságosabbá tenni otthonod? Ezzel a megoldással könnyebben közlekedhetsz!

A házakban, lakásokban számos olyan pont van, ahol nagyon könnyen el lehet csúszni. Az ilyen otthoni balesetek sok esetben zúzódással, ficammal vagy akár végtagtöréssel járhatnak. kapaszkodo9.jpg

Ha van idős, nehezen mozgó személy vagy kisgyermek a családban, rájuk még inkább kell vigyázni. A fürdők, a WC, a konyha vagy a lépcsők környéke különösen veszélyes területek, ezért jó, ha van egy olyan kiegészítő megoldás, amivel csökkenthetjük az elcsúszás esélyét és megkönnyíthetjük a közlekedést. Ismerd meg az öntapadós fürdőszobai kapszkodót és tegyél most a biztonságért!

Öntapadós fürdőszobai kapaszkodó - masszív fogantyú WC, fürdőkád, székek, lépcsők mellé

Ezt a rendkívül masszív, öntapadós fogantyút bárhol elhelyezheted, ahol nagyobb biztonságot szeretnél. Tökéletesen sima és szennyeződésmentes üveg- vagy csempefelületeken tapad a legjobban. Óriási előnye, hogy anélkül helyezheted el, hogy át kéne építened bármelyik helyiséget. 
kapaszkodo2.jpg

Nem lesz szükséged fúróra, szerszámokra: a kapaszkodó erős tapadókorongok segítségével, vákuummal ragad hozzá a felületekre. Felszerelni és leszedni is egyszerű: a vákuumot a kioldó fülekkel könnyedén megszüntetheted, így pillanatok alatt eltávolíthatod, áthelyezheted a fogantyút másik helyre. Úgy tervezték, hogy ne károsítsa a felületet, tartósan, hosszú időn át szolgáljon.

Fürdőkád, zuhanyzó, vagy WC mellett könnyebbé teheted vele felállást, leülést, megelőzhetsz egy esetleges elcsúszást. Lépcsők mellett is hasznos, nagymértékben növeli a biztonságot. kapaszkodo6.jpg

Mérete elég nagy ahhoz, hogy stabil fogást nyújtson bárki számára: 36 cm hosszú, a fogantyú kerülete 11 cm, a tapadókorongok pedig 9.4 cm átmérőjűek. 

Képzeld el, mennyivel jobb érzés lesz mostantól, hogy családtagjaid és Te is biztonságosabban tudtok közlekedni, nem kell félnetek az elcsúszástól. 

Bemutató videó - nézd, milyen jól tapad:

 Kiknek ajánlott a kapaszkodó?

  • időseknek, nehezen mozgóknak
  • fogyatékkal élőknek
  • kisgyermekes családoknak
  • mindenkinek, aki szeretné növelni otthona, üzlete biztonságát
  • mindenkinek, aki akadálymentes helyiséget szeretne kialakítani

kapaszkodo4.jpg

Szenzációs ár: iratkozz fel most, és Tiéd lehet 1.990 Ft-ért a fürdőszobai kapaszkodó! 

Könnyítsd meg a közlekedést Te is ezzel a masszív öntapadós kapaszkodóval! Helyezz el több darabot belőle a lakás különböző pontjain és védd meg szeretteid! Ehhez minden segítséget megadunk: a kapaszkodót most hatalmas árelőnnyel, mindössze 1.990 Ft-os darabonkénti áron érheted el blogunk féléves születésnapi akciójában, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ezen linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (a feliratkozás teljesen ingyenes, később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a fürdőszobai kapaszkodót mindössze 1.990 Ft-ért a készlet erejéig. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

kapaszkodo7_1.jpg

_______________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Vajon minden rendben van szervezetedben? Egy ügyes műszerrel megtudhatod!

A koronavírus járvány harmadik hullámában vagyunk, a járvány gyors terjedése okán nagyon fontos a megelőzés: ha idejekorán fel tudjuk ismerni, hogy nincs valami rendben saját magunk vagy valamelyik családtagunk szervezetében, az akár életet is menthet. 

Szerencsére létezik egy olyan eszköz, amivel megtudhatjuk, elég oxigént kap-e szervezetünk. Ezt a pulzoximéter névre hallgató műszert egyre több orvos és cikk is ajánlja. 

pulzo11.jpg

Az Index nemrég újabb írást közölt a pulzoximéter jelentőségéről. A neves allergológus és klinikai immunológus szakember szerint a készülék abban segíthet, hogy időben észleljük az esetleges betegséget. Lássuk, miért érdemes, hogy neked is legyen a családban pulzoximétered!

Pulzoximéter LCD kijelzővel - gyors, precíz pulzus- és véroxigén mérés neked és szeretteidnek!   

Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel könnyedén, másodperceken belül leolvashatod aktuális véroxigén és pulzus értékedet.
fejlec1_7.jpg
Mit mutat meg a véroxigénszint?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Ha nem jut elég oxigén a sejtekhez, akkor tested egészséges működése rövid időn belül veszélybe kerülhet. Ez a mérőszám különösen fontos most a járvány idején, mivel a COVID-19 akár súlyos oxigénhiányos állapotot is előidézhet. pulzo12.jpg

Hogyan kell használni a pulzoximétert?

Mi sem egyszerűbb: csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. 

pulz21gif.gif

A pulzoximéter minden háztartásba javasolt, hasznos műszer, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel üzemel. 

Hogyan mér?

A műszer különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön. Ezt egy érzékelő figyeli: attól függően, hogy menyi fényt nyel el az ujjadban levő vér, a műszer meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban kapod meg, az SpO2% jelölés alatt. 

pulzo.gif

Milyen érték az ideális?

95-99%-os értéket tekintünk teljesen egészségesnek, 90-94% közötti, tartósan fennálló érték már előjelezhet egy esetleges betegséget. 90% alatti eredménynél azonnali orvosi vizsgálat javasolt!

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik:

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?

- minden családnak, akik szeretnék szemmel tartani egészségüket 
- asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
- 60 év felettieknek
- várandós kismamáknak
- dohányosoknak
- szívelégtelenségben szenvedőknek
- hemoglobin betegséggel küzdőknek
- sportolóknak, hegymászóknak

cikk05_1.jpg

Féléves születésnapi akció: a pulzoximéter most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol!

Tartsd szemmel Te is saját magad, szeretteid véroxigénszintjét, pulzusát! Ezt az orvostechnikai eszközt a VevőBarát blog féléves születésnapi akciójának keretében mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_4.jpg

 

süti beállítások módosítása