Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Így számolj le a fogkővel, elszíneződésekkel!

Ügyes trükk, hogy házilag szépítsd meg fogaidat, fájdalom nélkül

2021. április 04. - VevőBarát_Ajánlatok

Még nem vagy feliratkozva? Siess, most 50%-os kedvezmények várnak!

Féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy ennek örömére fantasztikus ünnepi ajánlatokkal készülünk azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Napról-napra új kedvezményes ajánlattal várunk, így igazán megéri csatlakozni!

Mi a mai akció?

Ma a DentaPic Sonic fogápolási szettet érhetik el hűséges olvasóink. Ezzel a szenzációs újdonsággal házilag távolíthatod el a fogkövet és a zavaró elszíneződéseket fogaidról. A DentaPic Sonic most csak 6.990 Ft-ba kerül, ha feliratkozol ezen a linken.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokról is rögtön értesülsz. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás - nincs kockázat!

Téged is fogkő, elszíneződés kínoz? Mutatjuk, hogyan szépítsd meg mosolyod házilag!

Tudtad, hogy hagyományos fogmosással nem lehet 100%-osan eltávolítani a lepedéket a fogakról? Hiába mosod meg alaposan naponta többször is, sok lepedék képes megbújni a fogak között, illetve a nehezebben elérhető felületeken. Egyes ételek-italok, valamint a dohányzás pedig csúnya foltokat képesek hagyni a fogakon. denta5.jpg

Fogorvoshoz eljutni azonban sokszor macerás, sokan nem is engedhetik meg maguknak, ráadásul rengetegen félnek is a fájdalmaktól. Ismerj meg egy gyors, biztonságos módszert fogaid ápolására: a DentaPic Sonic fogtisztító csomaggal házilag szépítheted meg fogaidat, fájdalom nélkül!

DentaPic Sonic otthoni fogápolási csomag - legyen neked is káprázatosan fehér mosolyod!

Képzelj el egy olyan fogápolási szettet, mely tökéletesen megtisztítja fogaid, a fogközöket, valamint az íny és a fogsor közötti részt is. A DentaPic Sonic rendszeres használatával eltávolíthatod és megelőzheted a fogkövet valamint az elszíneződéseket, leszámolhatsz a makacs lepedékkel. Fogaid és ínyed visszanyerhetik egészséges kinézetüket egy költséges fogászati kezelés árának a töredékéért. Ez a forradalmi fogápolási módszer segít, hogy mostantól levegyél mindenkit a lábáról magabiztos mosolyoddal!
dentagif.gif

Hogyan működik?

A DentaPic Sonic-hoz két speciális fej tartozik: a rozsdamentes acél fejjel a fogakat és a fogközöket szabadíthatod meg a lepedéktől és a fogkőtől, míg a puha szilikon fejjel a fogak és az íny közötti területeket varázsolhatod tisztává. Ez utóbbival a fogak felületén levő foltoktól is megszabadulhatsz.

06_3.jpg

Mindkét fej elképesztő intenzitással dolgozik: 3.000 rezgést végeznek percenként, ugyanakkor nem sértik az ínyt a fogzománcot. Biztonságos, kíméletes, villámgyors megoldás a szép mosolyért! 

68.jpg

A készülék egy praktikus LED segédfényt is kapott, mellyel remekül láthatod a kezelni kívánt felületeket. 

Nagy előny, hogy a készletet implantátumokhoz, koronához, héjakhoz, tömésekhez és fogszabályzókhoz is használhatod. 

Bemutató videó - nézd, milyen kiválóan tisztít:

Kinek ajánlott a DentaPic Sonic?

- mindenkinek, aki szeretné megőrizni fogai egészségét
- mindenkinek, aki visszanyerné fogsora szépségét
- aki gyorsan és hatékonyan leszámolna az elszíneződésekkel, foltokkal
- aki szeretné eltüntetni a zavaró fogkövet, makacs lepedéket
- akinek nincs ideje vagy anyagi kerete gyakori fogászati kezelésekre
- aki szeretné lenyűgözni környezetét hollywoodi mosolyával
- aki fogszabályzóval, implantátummal rendelkezik 08_4.jpg

A szép mosoly mától nem luxus: a teljes csomag most csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Mondj búcsút a fogkőnek és az elszíneződéseknek, legyen neked is magabiztos, hófehér mosolyod! A szilikon és fém tisztítófejet is tartalmazó csomagot most fantasztikus újévi árelőnnyel érheted el. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy ingyenesen feliratkozol email hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a DentaPic Sonic fogápolási szettet 6.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

level2-1_2.jpg

________________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Vajon minden rendben van szervezetedben? Egy ügyes műszerrel megtudhatod!

A koronavírus járvány harmadik hullámában vagyunk, még mindig sokan vannak kórházban, és a friss adatok szerint csaknem 1.500-an szorulnak lélegeztetőgépre. A járvány gyors terjedése okán nagyon fontos a megelőzés: ha idejekorán fel tudjuk ismerni, hogy nincs valami rendben saját magunk vagy valamelyik családtagunk szervezetében, az akár életet is menthet. 

Szerencsére létezik egy olyan eszköz, amivel megtudhatjuk, elég oxigént kap-e szervezetünk. Ezt a pulzoximéter névre hallgató műszert egyre több orvos és cikk is ajánlja. 

pulzo11.jpg

Az Index nemrég újabb írást közölt a pulzoximéter jelentőségéről. A neves allergológus és klinikai immunológus szakember szerint a készülék abban segíthet, hogy időben észleljük az esetleges betegséget. Lássuk, miért érdemes, hogy neked is legyen a családban pulzoximétered!

Pulzoximéter LCD kijelzővel - gyors, precíz pulzus- és véroxigén mérés neked és szeretteidnek!   

Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel könnyedén, másodperceken belül leolvashatod aktuális véroxigén és pulzus értékedet.
fejlec1_7.jpg
Mit mutat meg a véroxigénszint?

A véroxigénszint megmutatja, hogy vörösvértesteid oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Ha nem jut elég oxigén a sejtekhez, akkor tested egészséges működése rövid időn belül veszélybe kerülhet. Ez a mérőszám különösen fontos most a járvány idején, mivel a COVID-19 akár súlyos oxigénhiányos állapotot is előidézhet. pulzo12.jpg

Hogyan kell használni a pulzoximétert?

Mi sem egyszerűbb: csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e. 

pulz21gif.gif

A pulzoximéter minden háztartásba javasolt, hasznos műszer, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel üzemel. 

Hogyan mér?

A műszer különböző hullámhosszú infravörös fényei áthatolnak a bőrön. Ezt egy érzékelő figyeli: attól függően, hogy menyi fényt nyel el az ujjadban levő vér, a műszer meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigénmolekulát. Az eredményt százalékban kapod meg, az SpO2% jelölés alatt. 

pulzo.gif

Milyen érték az ideális?

95-99%-os értéket tekintünk teljesen egészségesnek, 90-94% közötti, tartósan fennálló érték már előjelezhet egy esetleges betegséget. 90% alatti eredménynél azonnali orvosi vizsgálat javasolt!

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik:

Kiknek ajánlott a pulzoximéter?

- minden családnak, akik szeretnék szemmel tartani egészségüket 
- asztmával, allergiával, krónikus légzési nehézségekkel küzdőknek
- 60 év felettieknek
- várandós kismamáknak
- dohányosoknak
- szívelégtelenségben szenvedőknek
- hemoglobin betegséggel küzdőknek
- sportolóknak, hegymászóknak

cikk05_1.jpg

Féléves születésnapi akció: a pulzoximéter most csak 3.990 Ft, ha feliratkozol!

Tartsd szemmel Te is saját magad, szeretteid véroxigénszintjét, pulzusát! Ezt az orvostechnikai eszközt a VevőBarát blog féléves születésnapi akciójának keretében mindössze 3.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, egészségmegőrző, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a pulzoximétert 3.990 Ft-os kedvezményes áron a készlet erejéig az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_4.jpg

süti beállítások módosítása