Vevőbarát ajánlatok - a vevobarat.hu blogja

Dermesztő hideg jön - így űzd ki a befészkelő rágcsálókat!

Zseniális megoldás a behúzódó egerek, patkányok, nyestek ellen

2021. január 13. - VevőBarát_Ajánlatok

Jönnek a mínuszok - mutatjuk, hogyan védekezz a bevackolni kívánó rágcsálók ellen!

A közelgő szibériai eredetű hideg nemcsak az emberek, hanem az állatok életét is megnehezíti. A rágcsálók tömegével lephetik el ilyenkor az otthonokat, raktárakat, alsóépületeket. Ott aztán megrághatják a vezetékeket, megdézsmálhatják az éléskamrát, akár betegségeket is terjeszthetnek. 
riddex4.jpg

Ne várd meg, míg teljes kolóniák fészkelnek be hozzád! Undorító tetemet maguk után hagyó csapdák és mérgek helyett itt egy higiénikus, biztonságos fegyver a nem kívánatos rágcsálók ellen! 

RIDDEX elektromos kártevőriasztó - egerek, patkányok, nyestek ellen is hatásos

A RIDDEX kártevőriasztóval valóságos rémálmot hozhatsz a rágcsálókra. Használatával már néhány héten belül jelentősen csökkentheted a környezetedben levő élősködők számát. A már bent levő vagy a már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel vele a harcot. riddex2_5.jpg

Kettős hatás: szabályosan őrületbe kergeti az élősködőket!

A RIDDEX áltakozó frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal és ultrahanggal valósággal élhetetlenné teszi a környezetet a rágcsálók számukra. Ezzel azt éri el, hogy a kártevők rövid időn belül kénytelenek lesznek elhagyni fészküket, elmenekülnek otthonodból. ride2_1.gif

Mindössze egy fali konnektorra lesz szükséged és a RIDDEX máris elkezd hatni: a tapasztalatok szerint pár hét és szinte teljesen eltűnhetnek a zavaró egerek, patkányok és nyestek a környezetedből. 

riddex2_6.jpg

Jó hír, hogy rovarok ellen is hatásos, így pl. pókok, csótányok, poloskák ellen is használható. Sokoldalú, könnyen beüzemelhető megoldás, mellyel egész évben védheted otthonod, üzleted, telephelyed a rágcsálóktól, ízeltábúaktól.

A RIDDEX rendkívül kis fogyasztású, zajtalan működésű eszköz. Bekapcsolható LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is ideális. 1 db készülékkel egy lakóház vagy üzlet teljes szintjét megvédheted. riddex3_1.jpg

Gondolj bele, mekkora megkönnyebbülést jelent majd, hogy többé nem kell drága vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. 

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik:

 

Újévi akció: 2 db riasztó 1 áráért, egy ingyenes feliratkozás után!

Védekezz most a hideg elől menekülő rágcsálók ellen, mielőtt tömegesen befészkelnek hozzád! A RIDDEX-et használhatod házban, lakásban, nyaralóban, alsóépületben, pincében, garázsban egyaránt. Otthonra és cégeknek is ajánlott. 

Különleges újévi ajánlatunk keretében 2 db riasztót kapsz 1 áráért, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg 2 db-os RIDDEX csomagot 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

rid12_1.jpg

_______________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Te még fúróval, tiplikkel kínlódsz? Zseniális trükk: ezzel fúrás nélkül rögzíthetsz bármit falra, ajtóra, üvegre!

Szívesen rögzítenél valamit, de nem akarod kilyuggatni a falat? Csavarokkal, szögekkel vagy folyékony ragasztóval való küszködés helyett próbálj ki valami újat! 07.jpg

Fedezd fel az Ivy Grip Nano-t: ezzel a káprázatos ragasztószalaggal fúrás, szögelés, csavarozás nélkül rögzíthetsz, ragaszthatsz fel bármit. 

Ivy Grip Nano - extrém erővel bíró, víz- és időjárás-álló, rugalmas szalag

Az Ivy Grip Nano egy víztiszta akril gél anyagból készült szalag, nem hagy nyomot a falon, a padlón, sem a rögzíteni kívánt tárgyon. Extrém erővel tart, ugyanakkor leszedhető, lemosható, így többször is felhasználható találmány. 54.jpg

Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy mostantól nem kell bármilyen apróság miatt elővenned a fúrót. Dekoráld ki otthonod, irodád vagy üzleted kívül-belül: az Ivy Grip bel- és kültéri használatra is alkalmas. 

Hogyan használd?

Az Ivy Grip-hez nem szükséges különösebb kézügyesség: csak vágj le egy darabot, távolítsd el a védőréteget és már ragaszthatod is, ahova csak szeretnéd. Felrakhatod üvegre, fára, csempére, kerámiára, műanyagra, márványra, alumíniumra egyaránt. 1 mm vastag, 30 mm széles, 3 méteres hosszúságban érheted el. Egyszerűen, ollóval tetszőleges méretre szabhatod. 
ivygif2021.gif

Számtalan dologra kiváló

Az Ivy Grip felhasználásának szinte csak a fantázia szab határt. Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenre jó:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegedet, lábtörlődet, bútorodat
- rendszerezheted dolgaidat (pl. kulcsok, távirányító, fogkefe, egyéb használati tárgyak)
- falhoz rögzítheted hosszabbítóidat, kábeleidet
- kidekorálhatod házad, lakásod, irodád, üzlethelyiséged
- autóban könnyedén ráhelyezheted mobilod, tableted vagy GPS-ed

04_3.jpg

Az Ivy Grip Nano mindenkinek ajánlott, akik szeretnének gyorsan és biztonságosan rögzíteni bármit. Ideális albérletbe, kollégiumba is, ahol nincs lehetőség lyukat fúrni a falba. 

Bemutató videó – nézd, mennyi mindenre jó:

Szenzációs újévi ajánlat: az Ivy Grip Nano szalag most 1+1 akcióban csak 4.990 Ft!

Próbáld ki Te is a biztonságos, villámgyors Ivy Grip Nano-t és felejtsd el a fárasztó fúrást, csavarozást! Újévi akciónk keretében most 2 db szalagot kapsz 1 áráért. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy ingyenesen feliratkozol e-mail hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Ivy Grip Nano csomagot 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

10_5.jpg

süti beállítások módosítása