Nyakunkon a rágcsálóinvázió - Te már felkészültél?

Hatékony fegyver a behúzódó egerek, patkányok, nyestek ellen. 

2020. október 16. - VevőBarát_Ajánlatok

Itt a hideg, bevackolnak a rágcsálók - mutatjuk a megoldást!

Beköszöntött a hidegebb idő, hamarosan jönnek az első éjszakai fagyok is: ilyenkor rengeteg rágcsáló keres menedéket télire, ahová örömmel befészkelheti magát. Sok helyen ellepik a pincéket, alsóépületeket, lakásokat, otthonokat. Megdézsmálják az éléskamrát, betegségeket terjesztenek. 

ragcsalo1.jpg

Ugye nem akarod, hogy hozzád is irritáló rágcsálók költözzenek be ősszel, télen? Drága és veszélyes mérgek, undorító tetemet hagyó csapdák helyett mutatunk egy jobb megoldást. Használd Te is és kíméld meg magad a betolakodóktól!

RIDDEX elektromos rágcsáló- és rovarriasztó - elűzi összes kártevőt, biztonságosan! 

A RIDDEX elektromos rágcsáló- és rovarriasztót a TV-ből már ismerheted: sok ezer háztartásnak segített már eltávolítani az élősködőket otthonról. Ezzel a hatékony találmánnyal 100% biztonság mellett szabadulhatsz meg az egerektől, patkányoktól, nyestektől és pockoktól. Sőt, mivel rovarokra is hatásos, így pl. poloskák, csótányok ellen is nagy segítség. 

riddex2_1.jpg

Hogyan hat?

A RIDDEX-szel egy láthatatlan védőpajzsot képezhetsz ingatlanod körül. A riasztó váltakozó frekvenciájú elektromágneses és ultrahang impulzusai elriasztják a már bent levő és a befészkelni készülő rágcsálókat, rovarokat is. A RIDDEX erőterével megóvhatod otthonod, pincéd, garázsod, melléképületed, nyaralód, üzleted, raktárad a kéretlen betolakodóktól. 

riddex3.jpg

Mivel nem elpusztítja, hanem elriasztja az állatokat, így nem marad utánuk tetem. Csendes működésű, vegyszermentes, biztonságos, minimális fogyasztású eszköz. Úgy tervezték, hogy háziállatokra (pl. kutya, macska, papagáj) és kisgyermekekre is teljesen veszélytelen legyen. Praktikus éjszakai segédfénnyel is rendelkezik. 

Hogyan használd?

Csak dugd be egy fali konnektorba, és a RIDDEX máris működésbe lép. Már 2-3 hét után érezheted hatását, az élősködők fokozatosan elmenekülnek otthonodból.  

ride2_1.gif

Mostantól nem lesz olyan rágcsáló vagy rovar, amely ezek után szívesen költözne be hozzád télire. Az élősködők messziről elkerülik otthonodat. 

Bemutató videó - nézd, milyen hatékony:

1-et fizetsz, 2-t kapsz: őrült őszi akció!

Készülj fel időben az őszi-téli rágcsálószezonra! Helyezd el a RIDDEX-et Te is otthonodban, üzletedben, raktáradban és gátold meg, hogy a kártevők bevackoljanak hozzád!

Hogy még nagyobb őrizetet kapjon ingatlanod, most minden csomagban 2 db riasztót kapsz 1 áráért, így nagyobb házakat, helyiségeket is teljes védelemmel láthatsz el. Élj az akcióval, add le rendelésed az alábbi linkre vagy képre kattintva: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

riddex-fejlec2_1.jpg