Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Sok lesz a rezsid? Fogyasztásmérővel spórolj a villanyon!

Zseni eszköz, amivel akár több száz kWh megtakarítást is elérhetsz.

2022. augusztus 17. - VevőBarát_Ajánlatok

TE SEM AKAROD, HOGY HORRIBILIS LEGYEN A VILLANYSZÁMLÁD?

Az emelkedő energiaárak szinte mindenkit érintenek. A tudatos fogyasztásé a jövő, nincs ez másként a villanynál sem. Sajnos sok eszköz rengeteg áramot elpazarol, előfordul, hogy a gyári értéknél jóval többet fogyaszt. aram01.jpg

Szerencsére egy zseniális találmánnyal ellenőrizheted a túlfogyasztást: itt a fogyasztásmérős okoskonnektor! Mostantól kiderülhet, melyik berendezésed zabálja az áramot, időben tudsz cselekedni, mielőtt az egekbe szökne a villanyszámlád. Sőt, még a pontos költséged is kiszámolhatod vele! Ismerd meg most és spórolj meg rengeteg energiát!

DIGITÁLIS FOGYASZTÁSMÉRŐ/OKOSKONNEKTOR – BIZTONSÁGOS, GYORS WATTMÉRÉS OTTHONI, ÜZLETI HASZNÁLATRA

Nincs több titok: a fogyasztásmérővel wattra, forintra pontosan megtudhatod, mennyi áramot használnak eszközeid. Így könnyen lebuktathatod túlfogyasztó berendezésed: megjavíthatod, takarékosabb típusra tudsz váltani vagy csökkentheted az üzemidőt.fejlec1_15.jpg Az okoskonnektor kikapcsolt vagy készenléti állapotú eszközök áramfelvételét is képes ellenőrizni, amivel szintén fontos információkhoz juthatsz. Kiderülhet, melyik háztartási géped pazarolja kikapcsolva is az áramot.

A fogyasztásmérőt nagyméretű LCD kijelzővel látták el, melyet 3 sávra osztottak fel. Felül láthatod a mérés óta eltelt időt, alatta az elfogyasztott kWh mennyiséget, legalul pedig a pontos költséget. Utóbbit egyszerű tarifabeállítás után kapod meg. 03_9.jpg

A fogyasztásmérőt a közelükben is biztonságosan használhatod, hiszen gyermekvédelmi dugaljjal szerelték fel. EU-s szabványú aljzata minden itthon használt 230V-os berendezéssel kompatibilis.

57_3.jpg

Hatalmas előnye, hogy beépített elemeket tartalmaz, melyeknek köszönhetően egy esetleges áramszünet esetén sem felejti el a beállításokat. Az okoskonnektor áramfelvétele minimális, kevesebb mint 0.5W, így nem jelent számottevő plusz költséget. 

Bátran ajánljuk otthoni, valamint üzleti, irodai felhasználásra is. Ez a jelenlegi legjobb megoldás, hogy pontosan szemmel tartsd aktuális villanyfogyasztásod. Az okoskonnektorral nem fog meglepetés érni, mikor kijön a villanyszámla! Használd Te is és fogyassz energiát tudatosan! Egy átlagos felhasználást számolva kb. 300 kWh megtakarítás is elérhető vele évente.

05_12.jpg

 

A fogyasztásmérő kiváló társ mindenkinek, aki pontosan szeretné szemmel tartani költségeit. Hamar behozhatja az árát, nagyban segít a tudatos energiatakarékosságban.

Bemutató videó - nézd, milyen remekül mér:

Mihez ajánlott a digitális fogyasztásmérő?

- háztartási gépekhez (pl. hűtő, mikrosütő, mosógép, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, vízforraló, robotgép)
- televízióhoz
- számítógéphez
- klímákhoz, elektromos kályhákhoz
- akváriumokhoz
- elektromos szerszámokhoz
- irodai berendezésekhez
- minden 230V-tal működő eszközhöz

fejlec1_15.jpg

Takaríts meg Te is sok energiát: a fogyasztásmérő most zseni áron Tiéd!

A fogyasztásmérő kiváló társ mindenkinek, aki pontosan szeretné szemmel tartani költségeit. Természetesen egy háztartásban több okoskonnektort is használhatsz, így párhuzamosan több készülék fogyasztását is nyomon követheted.

A digitális fogyasztásmérőt most fergeteges bevezető áron érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a fogyasztásmérőt kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_6.jpg

süti beállítások módosítása