Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Te még fúróval, csavarokkal kínlódsz? Mutatunk jobbat!

Így rögzíts szinte bármit falra, csempére, üvegre, fúrás nélkül, azonnal!

2022. július 01. - VevőBarát_Ajánlatok

Szívesen rögzítenél valamit, de nem akarsz fúróval, kalapáccsal vesződni? Ezt próbáld ki!

Felraknád kedvenc képed, vagy egy kisebb polcot, dísztárgyat, de nem szívesen lyuggatnád ki a falat? Ne küszködj többé csavarokkal, tiplikkel, szögekkel: egy zseniális újdonsággal anélkül rögzíthetsz bármit, hogy ki kéne lyukasztanod az adott felületet. ivygrip10.jpg

Sőt, mostantól olyan helyeken is használhatod, ahol eddig nem volt lehetséges csavarozni vagy szögelni. Ismerd meg most és könnyítsd meg vele a mindennapokat! 

Ivy Grip Nano - szupererős kétoldalú ragasztószalag, számtalan felhasználási lehetőséggel

Az Ivy Grip Nano egy új generációs kétoldalas ragasztószalag, ami szupererősen ragad mindkét oldalán, ennek ellenére leszedhető, lemosható, újra felhasználható megoldás. ivy10_1.jpg

Mire is jók a kétoldalas ragasztószalagok? 

A kétoldalas szalagok mindkét oldalukon ragadnak, ezáltal láthatatlan módon rögzíthetsz velük egymáshoz két felületet. Sokoldalú felhasználási módjuk révén háztartási, szerelési, ipari feladatokra is alkalmasak.08_23.jpgMiért olyan különleges az Ivy Grip Nano?

Az Ivy Grip víztiszta akril gél anyagból készült, nem hagy nyomot a falon, a padlón, sem a rögzíteni kívánt tárgyon. Brutális erővel rögzít, ugyanakkor leszedhető, lemosható, rengeteg alkalommal újrahasználható megoldás. Víz és időjárás-álló, így kül- és beltéren is megállja a helyét. ivygif04_1.gif

Gondolj bele, mennyire megkönnyítheted vele életed, hogy mostantól nem kell minden apróság miatt kilyuggatnod a falat. Innentől kezdve olyan felületeken is rögzíthetsz tárgyakat, amiken korábban nem voltál képes. 

Nézd, milyen jól rögzít mindent:

Hogyan kell használni?

Csak vágj le egy darabot, szedd le a védőréteget és már ragad is! Az Ivy Grip Nano az olyan sima, tiszta, nem porózus, zsírmentes felületeken tapad a legjobban, mint pl. a csempe a fa, a fém, a műanyag, az üveg és a márvány. Durva, nedves vagy egyenetlen felületek kivételével bárhova felragaszthatod. Hatalmas előnye, hogy újra és újra felhasználható: öblítés és szárítás után ismét ragad, ezért rendkívül hosszú élettartammal bír. 
05_21.jpgÍme, néhány gyakorlati példa, mi mindenre jó az Ivy Grip:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegeid, lábtörlőd, bútóraid
- végre kiteheted kedvenc családi fotóid, festményeid a falra
- elhelyezheted legszebb dísztárgyaidat
- pillanatok alatt felrakhatsz vele egy fogast, tükröt, kisebb polcot
- rögzítheted, esztétikusan rendszerezheted vele kábeleidet, hosszabbítóidat
- ötletes dekorációkat készíthetsz otthonodban, üzletedben, irodádban
- kirakhatsz utcatáblát, házszámot, egyéb feliratot vagy hirdetőtáblát
- autóban egyszerűen ráteheted GPS-ed, mobilod

ivygrip1.jpg

Nyári ajánlat: 2 db ragasztószalag most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Rögzíts mostantól szinte bármit egyszerűen, nyom nélkül! Blogunk nyári ajánlatában most 2 db ragasztószalagot kapsz 1 áráért, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az Ivy Grip Nano-t 1+1 akcióban mindössze 4.990 Ft-os áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html28_1.jpg

süti beállítások módosítása