Vevőbarát ajánlatok - napi akciók, újdonságok gyűj

Te is több olvasószemüveget használsz? Ezt imádni fogod!

Nem kell többé cserélgetni szemüveged: olvasáshoz, számítógéphez is jó vívmány

2022. január 19. - VevőBarát_Ajánlatok

Nem látsz mindig élesen közelre? Netán már több olvasószemüveged is van? Ezt próbáld ki!

Te sem mindig látsz jól, ha közelre kell nézned? Sajnos a legtöbb mai olvasószemüveg nem igazán alkalmazkodott a modern igényekhez. Legtöbbjük csak 30-40 centire ad éles képet, ami pl. számítógép elé nagyon kevés. Éppen emiatt sokan több olvasószemüveget is használnak, ezek cserélgetése azonban rettentően fárasztó tud lenni. onepower2.jpg

Meguntad le-fel tologatni, cserélgetni a szemüvegeidet? Mutatjuk a megoldást!

Mit szólnál, ha mostantól egy eszközzel helyettesíthetnéd a többi szemüvegedet? Egy fantasztikus találmánnyal többféle közeli távolságba is kiválóan láthatsz. Nincs többé hunyorgás, nem kell váltogatni, le-fel tologatni a szemüveged, egész nap élvezheted a tiszta képet, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységekről.

One Power multifunkciós olvasószemüveg - láss tisztán közelre, egyetlen szemüveggel!

A One Power névre hallgató olvasószemüveg egy különleges találmány, ami a szemed igényeihez igazodik: +0.5 és +2.5 dioptria között kifogástalan képet biztosít számodra. Ha a te dioptriád is e közé a két érték közé esik, akkor tökéletesen láthatsz vele minden közeli dolgot.

onepowergif1.gif

Mi a titka?

A szemüveget "Flex Focus" névre hallgató, speciális rugalmas fókuszú lencsékkel látták el, melyekkel szemeid rövid időn belül megtalálják azt a pontot, ahol a legélesebb kép tárul eléd. Nem kell semmit állítgatnod rajta, egyszerűen vedd fel, mint egy hagyományos szemüveget, és máris olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, számítógépezhetsz, telefonozhatsz. 

html03_3.jpg

Mostantól elég lesz egyetlen szemüveget használnod számítógéped, telefonod vagy mobilod kijelzője előtt, barkácsolásnál vagy apróbetűs útmutatók olvasásakor. A One Power másik óriási előnye, hogy távolabbra sem nyújt olyan zavaróan homályos képet, mint a normál olvasószemüvegek, így nem szükséges le-fel tologatni, ha kicsit messzebbre szeretnél pillantani. 

05_8.jpg

A One Powerrel könnyen megy az olvasás, a munka és a hobbitevékenységek is

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem kell új szemüveget vásárolnod a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. 

69_1.jpg

Divatos, uniszex viselet

A One Power kinézete divatos, hölgyek és urak egyaránt hordhatják. Enyhén lekerekített kerete szinte minden fejformára remekül illeszkedik! Otthonra, munkába, bármilyen nyilvános helyen is bátran felveheted. A keret szélessége 14 cm, magassága 3.5 cm.

09_13.jpg

Nézd, milyen remek képet nyújt:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 

html04_2.jpg

Láss Te is tisztán: a One Power szemüveg most csak 5.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

A közeli éleslátás nem luxus többé! Könnyítsd meg életed azzal, hogy mostantól elég lesz egyetlen olvasószemüveget magadnál hordanod. Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért lehet Tiéd a One Power, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a VevőBarát hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

90.jpg

süti beállítások módosítása